Merve005 Hanımlar ne sıklıkla kontrole gidiyorsunuz ben en son 14. Hafta da gitmiştim şuan 18 haftalığım sizce gitmeli miyim daha kendime İçime sinen güvenilir bi doktor bulamadım açıkçası ne yapsam bilemedim 🤦🏻♀️
Nur5495 Merve005 en fazla dört hafta bekleyebiliyorum merak ediyorum bazen üç haftada bir de gittiğim olmuştu. Doktor ayda bir çağırıyor
Gamzedngdn Merve005 gitmen gerekir canım 1 ay olmuş daha fazla açma arayı içerde neler oluyor bilemeyiz
Babyy1S Merve005 ayda 1 gidiyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı doktora gidiyorm çokca memnunum ne varsa bayan doktorda var cok iyi 🥰
Merve005 Haftadan sonra ilaç veriliyor mu farklı şuan da D vitamini damla kullanıyorum bide kan ilacı
_mucizem_ Merve005 ayda bir gidiyorum 32+3 oldum 35 haftada gidicem sonra 2 haftada bir olacak inşallah 🥰
Minikbirkalp Başlarda düşük tehlikem olduğu için haftada bir gidiyordum sonra iki haftada bir gitmeye başladım şimdi ayda bir gidiyorum 27+5 olduk
Mrvcnn Merve005 ilk başta dusuk tehlikesi nedeniyle 2 haftada bir doktordaydım sonra ayda 1 oldu kontrollerim şimdi 32+1 iz bugün ki kontrolde bundan sonra 15 günde bir gel dedi bana
Nuriiiiii Merve005 sürekli aynı şeyleri neden sorup duruyorsunuz ki doktor tarih veriyor sonuçta burdakiler gitmşyoruz diyince gitmeyecek misiniz.
Merve005 Nuriiiiii Sanane arkadaşım bak diğer arkadaşlara nasıl güzel cevap vermişler sizin gibi mutsuz insanlar yüzünden moralimiz bozuluyor fikir alıyoruz burda heralde hamile insanlara bunu yapmaya hakkınız yok gereksiz yorum yapmayın işinize bakın lütfen.
hlyakblt Merve005 6+4 haftalıkken gittim doktora kalp atışını duyduk şuan 5 hafta sonra ya randevu verdi 8 haziran da randevum sabırsızlıkla bekliyorum 😊
06minigimym Merve005 testlerini yaptirdiysan birazdaha bekle detayliya iyi bir yere git araştır ondan sonra karar verirsin