durununannesii Nur5495 bizde pembe örgü korumalıklı olanından sipariş ettik canım yaklaşık 3 hafta oluyo haziranda elimize ulaşacağını söylediler bende çok merakla bekliyorum bakalım 🤗 fransız dantelli olanın fiyatı neydi acaba
Nur5495 durununannesii 694 TL indirimdeydi, her yeri kapalı korumalığı var diye eşimde ailemde bundan istedi, bende pembe örgülüyü beğenmiştim ama şimdi arkadaşta atınca iyiki bu olmuş dedim
Rhm_akbay Nur5495 Vivenseden dolap ve zigon almistim bebek besiginide ordan aldim ama hala gelmedi biraz kargo uzun sürüyo ahsap olani aldim bende bildigim marka kargosu degisimi sıkıntı olmuyor diye
Nur5495 Rhm_akbay evet bende vivense bilindik marka hem bizim yaşadığımız yerde de bayisi falan da var diye hemde uygun indirimdeydi verdim sorunsuz gelsin de bekleriz artık
Hduygu Rojed_1708 evet canım memnunum😊 iyiki bunu almışım. İlk bebeğim zaten tecrübesizim. Oda yapmıycz tayinci olduğumuz için bu beşik kurulumu kolay ve çok güzel sallanıyo. Taşınırkende kurulduğu gibi söker öyle taşırız ve bence bu beşiği 4 yaşına kadr rahat kullanırız gibi geliyo😊
4429 Bu besikle gelen sunger yataka acaba bebegi yakar mi kizlar bende bu besikten aldim ama suan acaba bebisi yakar mi yatastan yatak mi alsam icine diye dusunuyorum sizler neler yaptiniz
Zezeze Hduygu canım alakasız olcak ama nasıl kurdunuz ben ünite aldım kurulum istiyorsanız 70 lira fazla veriyorsunuz dediler eve gelip mi kuruyorlar anlamadım ama siz kolaylıkla kurabildiniz mi
Hduygu Zezeze evet kurulum ücreti var ayrı ama biz kendimiz kurmayı tercih ettik. İnternette video izliyerek kurduk . Önce video izlemeden kurmaya çalıştık ama öyle imkansız gibi. Ama videoyu izleyince baya kolay oldu
Esilyaa Hduygu bende bu modelin örgü yastıklısını almaya karar verdim ve site hakkında hala önyargılarım vardı. Sizin sayenizde ön yargım kalmadı😂 kaç haftada ulaştı elinize
Deryadiyebiri Nur5495 ay ben tam olarak dediğin modeli aldım. Bugün geldi daha kargo. Henüz kuramadık ama
Nur5495 Deryadiyebiri ayy kurunca foto atabilir misiniz acaba 🙏🏻 Yorumlarınızı bekliyorum bende ondan sipariş verdim de