Deslem Kızlar dün çatı muayenesi oldum akşam hafif kan geldi şimdi biraz pembemsi bişi geldi yapısı su gibi değişik bişi ne yapmam gerek burda ulaşacagım bi doktor ebe yok malesef acile gitmeli mi beklemeli mşyim nasıl oluyor
ruveyda98 Deslem çatı muayenesinden sonra genelde nişan gelebiliyor kuzum nişan doğum başlangıcı demek ama tabi hemen yapan da var nişanı gelip bir iki hafta sonra yapan da bi acile git sen açılman var mı baksınlar
Wonderanne Deslem su gibi mi sümük gibi mı su gibiyse suyun olabilir sümük gibi ise nisandir aklında soru varsa acile git en azından
Deslem Wonderanne ikisi karışık gibi çok az şekilde pembemsi .normalde enfeksiyondan akıntım oluyordu
ruveyda98 Deslem bende bugün tam 36yı bitirdim aksine dopsun istiyorum kendimi taşıyamıyorum bebeğime kavuşmak istiyorum 🤭 sağlıkla gelsinler canım hakkında hayırlısı olsun
Deslem ruveyda98 erken geliyor canım vakit birde yalnızım eşim görevde ben burda ailem izin aldı ama ssadece kaynanama izin vermişler kendi anneme değil bugün onu halletmeye çalışıyorlar yoksa bende kavuşmak istiyorum çok
[silindi] Deslem ben bugun çatı muaniyesi oldum ebe kan veya akıntı gelebilir korkulcak bişey yok normal dedi ama bilemedim 🤷♀️