Seedaaff Kızlar ya bi sorum olacak size bende gebelik şekeri var. Ölçüm cihazıda aldım.Evde aç karnına ve tok karnına ölçmem için. Siz ilk lokmayı ağzınıza attıktan 1 saat sonra mı 2 saat sonra mı tokluğu ölçüyorsunuz???
inciiim Seedaaff canım bende evde ölçüyorum doktor ilk lokmayı ağzına aldığından itibaren tam bi saat sonra ölçeceksin dedi
Seedaaff CgdmZtrk ben ilk lokmayı attıktan bir saat sonra ölçtüm yanlış mı yaptım yani 😅 Peki bi sorum daha var 120-140 arası mı normal sayılıyordu 😀
Seedaaff inciiim Banada aynısını söyledi internetten baktığımda 2 saat sonra diyor az önceki arkadaş son lokmayı attıktan bir saat sonra dedi kafam karıştı 🤣 Senin nasıl çıkıyor değerlerin
inciiim Seedaaff canım diyetime dikkat edersem 120 -130 çıkıyor ama azcık kaçırdım mı 150 - 160 görüyorum hemen 🤦♀️
Pnryldrm20 Bende evde ölçtüm doktorum ilk lokmayı attıktan sonra 1saat tutucaksın dedi doğru yapmışsın cnm
Seedaaff inciiim Ben aşırı aşırı dikkat ediyorum asla kaçamak bile yapmıyorum 150 çıktı çok üzüldüm öyle çıkınca dedim acaba yanlış mı ölçtüm ama doğru ölçmüşüm 😔
inciiim Dvsrc_1 etmez mi canım doktorlar bile şeker yüklemesi yaparken 1. 2. 3. Saate boşuna mı bakıyorlar .mesela benim 1. Saatte ölçütümde 162 çıkmıştı sonra 2.saate baktım 125 düşmüştü ama önemli olan 1. Saat kriter olarak alıyorlar doktorlar
Siyahkelebek inciiim patates meyve pirinç tatlı gibi şekeri bol olan gıdaları bir hayli azaltmak gerekiyormuş
Seedaaff inciiim diyetisyenin verdiği diyeti yaptım. 2 ince dilim tam buğday ekmeği 1 tane yumurta bir tatlı kaşığı yağda yapılmış bi kibrit kutusu beyaz peynir domates salatalık tuz kullanmıyorum birde bi bardak yarım yağlı süt bunları yedikten sonra ölçtüğümde 151 çıktı
Ahmetin_annesi Seedaaff bende bi türlü dusuremiyorum 150 nin altini göremiyorum hele birazcikda kacirirsam 200 u geçiyor 5 haftada 2 kg almışım doktorum cok kizdi🤦
inciiim Seedaaff bende aynı şekilde besleniyorum canım bol su içiyorum ve evde yürüyüş yapıyorum bide 👍🏻
Seedaaff Ahmetin_annesi ben 15 gün önce öğrendim 15 gündür diyet yapıyorum 50 kilo ile hamile kalmıştım 54 olmuştum 25. Haftada şuan 27. Haftadayım 53 kilo oldum 15 günde bir kilo vermişim. Çok çok dikkat ediyorum yasak dediği şeyleri asla yemiyorum hatta bazen eşim çok canın çektiyse tadımlık ye falan diyor onu bile yapmıyorum. Bugün ilk defa evde ölçmeye başladım cihazı daha dün aldım. Tokluk 151 çıkınca hayal kırıklığı yaşadım baya ben 120 130 falan çıkar diye düşünüyordum 😔