Canan23 Merhaba hanımlar tam 3 ay 10 gün önce verilen tahlil sonuçlarım henüz çıkmadı ,aranızda Bu testleri Elazığ da yapan var mı Elazığ dışı yapanlar sonuçlarını ne kadar zamanda aldı yardım lütfen 🙏🏻
Sermec27 Canan23 ben de 12 mayısta genetık test yaptırdım 7 haftalık ve 38 haftalık bebeğimi kaybettim bağışıklık tetleri 15 gune cıkar dendı 1 hazıranda almaya gitcem diğer sonuclar 3 ayı bulur dendi agustosta cıkacak diğer sonuclar da samsunda yasıyorum
iremgun Canan23 bu testler devlette biraz daha geç çıkıyor sanırım bir özelde fiyat alıp tarih sorun isterseniz
elifhd Canan23 bende istanbulda yaptırmıştım üç ay demişlerdi ama biraz geçmişti 3 ayı bir iki haftaya çıkar bence seninkide
Canan23 Sermec27 çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın ,böyle beklemek en zor olanı da ya acaba covıd 19 sebebiyle mi böyle uzadı sonuçlar sağlık çalışanları esnek çalışıyor sanırım
Sermec27 Canan23 hiç bir fikrim yok inşallah benimki de daha uzamaz cunku agustosta korunmayı bırakcam 🙏cok sag olun inşallah rabbim tekrardan yaşatmasın 😔
Canan23 Sermec27 en büyük korkum O benim de korunmayı bırakmam asla sonuçlarım çıkmadan ama ya istemeden de gebe kalırsam diye korkum 😔
Sermec27 iremgun ben özelde fiyat aldım 6000 dedi doktorum burda yaptrma dedi beni araştırma hastanesine yönlendirdi
iremgun Sermec27 fiyat bilmiyorum canım ben fiyat almadım ama bazı testler yapıldı o kadar tutmadı benim ilk kaynım oldupu için belki her şeye bakılmamış olabilir tabi.
iremgun Sermec27 biliyorum canım seni dün konuşmuştuk hatırladım 😔 2bin küsur bir ücret ödedik biz o yüzden dedim belki hastahaneden farlediyordur ya da belki bazı testler yapılmamıştır bilemiyorum doktoruma soracağım gidince, adet olmayı bekliyorum.
Sermec27 iremgun sen normal dogum oldun cnm hem de haftan cok ileri degıldı test sonucun cıkar cıkmaz tekrardan deneyebilirsin ben 6 ayımda korunmayı bırakcam Allah nasıp ederse 🙏
iremgun Sermec27 adet olduğumda rahim filmi çekmek istedi doktorum o gün soracağım zaten canım ben de eğer beklemem gerekmiyorsa deneyeceğim iniallah rabbim bize de nasip edecek🙏