Sirinanne Bsrky20 hangi hastane olduğuna göre çok değişir canım. Var mı gitmeyi düşündüğün bir yer? Bildiğimiz kadarıyla yazarız belki faydası olur.
SEVGiHASAN Bsrky20 Ben Acıbadem’e gidiyorum Halkalı da 10500 TL fiyat verildi ikiz gebelik olduğu için doktorumuz Prof.uzman olsaydı 8500 TL istendi
Yildizsevgi Bsrky20 bende gopta oturuyorum ama icime sinen bi yer yok burda bagcilarda yaman cerrahi tip merkezine gidiyorum muuayene 85 tl normal dogum 1500 sezeryan 2000 tl
Sirinanne Bsrky20 GOP da bir üniversite hastanesi vardı sanırım. Yeni yüzyıl plan arkadaşım gidiyordu ama memnun kalmamıştı. Ben Bahçelievler Memorial’a gidiyorum. Normal Doğum 10.000 civarı olması lazım.
insan_insan Bsrky20 Bilge hastanesine gidiyorum Oğuz bey doktorumdan çok çok memnunum hamile olmadan önce gidiyordum herşeyi ile iyi bir doktor ama iyi doktor olunca çok hastası oluyor beklemek zorunda kalıyorsun 105 TL muayene ücreti doğum ücretleri de uygun bildiğim kadarıyla. ayrıca Serdar bey varmış ona da iyi diyorlar Bilge’de Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde Burak özköse var oda çok iyi 👍
Tugbaali Bsrky20 şişli osmanoğlu hastanesi oğuzhan daver, normal doğum 3000 sezeryan 3500 gidebilrsen kesinlikle öneririm
Eternallove Sirinanne kime gidiyorsunuz bahçelievler memorialde. Sezeryan fiyatı hakkında bilginiz var mı ?
ZeynepBetul güngören hastanesine sordum Normal doğum 1250dediler , sezaryen 1750 yada 1800 dediler tam net hatırlayamıyorum onu. Hatice hanıma muayene oldum 75 tl muayene ücreti de ama mühtiş bi doktor bayıldım bayıldım 😚😚
Nevink ZeynepBetul hatice hanima bende tavsiyeyle bir kez gittim o hastaneden ve doktordan bi memnun kalmayan benmiyim bilmiyorum konusmasi davranisinda vs sknti yok ama seker yuklemesi yapilmasi gereken bir hamileydim perinatolog raporunu goturdum ozellikle uzerinde durmadi idrarda engeksiyonm varms soyledim bakmadi seker yuklemesi icin artk haftam gecmek uzereyken msj attim geleyim mi ne zmn yapacagz diye cvp vermedi sonuc olarak kacirmis oldum hala onun skntisini yasiyorum bebegim 3 hafta onfe suyum fazla erken dogum riskyle yatiyorum suanki doktrm keske yaptrsaydin dedi ama gecti bilmiyorm bu bana gore bi ihmaldi 🤷♀️
Sirinanne Eternallove sezeryan ile normal arasında galiba 1000 TL fln çok az bir fark var. Ben daha 11.haftadayim o yüzden k detayları tam sormadım ama sorarım isterseniz.
Sirinanne Fulyazorlu Deniz Hocada 4 yakın arkadaşım doğum yaptı. Hepsi de memnun kaldılar. Ben Aylin Hocaya gidiyorum. Enerjisi ve bilimsel açıklamaları bana çok iyi geliyor.
Eternallove Sirinanne aa teşekkür ederim eşim orda çalışıyorda benimde hiç aklıma gelmedi sormak ben ona sordurturum, hayırlı doğumlar size 💕
elcinsadem Medipol Bağcılar Megaya gidiyorum . Memnun çok. Muayene 145 TL normal doğum 2.100 TL sezaryen 3.900 TL
Sirinanne Eternallove çok teşekkürler hepimize inşallah. Eşiniz çalıştığı için bilirsiniz zaten gerçekten çok ilgililer ben memnunum hastaneden.