ayseguloks https://imgyukle.com/i/yiRUZx kızlar bu testlerin hepsini sağlık ocağında yaptırabilir miyim , yada devlet hastanesinde ?
Sinemisdemirag ayseguloks ayseguloks ben de geçen hafta yaptırdım sağlık ocağı hepsini yapmıyor canım
turunculuanne ayseguloks normalde özele gidiyorsan kesinlikle devlete veya sağlık ocağına yaptır canım. Bazı özellerde çok külfetli oluyor. Ben hiç düşünemedim hep olduğum yerde yaptırdım arkadaşım özele gitmesine rağmen bütün testleri sağlık ocağında yaptırdı
ayseguloks Hilal93 biliyorum özel hastane yaptırmak istedim maddiyat açısından o yüzden sormak istedim
Didemmmmm mlsmrtgl canım ben özele gidiyordum doktorum sağlık ocağında yaptırabilirsin demişti. Numarası varsa ara sor istersen
ayseguloks turunculuanne evet özele gidiyorum ama gerçekten tahliller iyi para tutuyor bende tahlilleri bedava getirmek istiyorum, eşim tek çalışan malum
Mucizem199 ayseguloks canım bu testleri sağlık ocağı da yapıyor benden de doktor istemişti sağlık ocağina gösterdim yapılıyormuş sende bir göster bence
turunculuanne ayseguloks aynen ben şimdiki aklım olsa sağlık ocağında yaptırırdım evimin hemen yakınında