esrAlp Ecenklv bana bildiğiniz 500 mg antibiyotik verdi eczacıda sorun olmaz için dedi 10 gün içtim mecbur çok su içiyorum şimdi dün biraz az içmiştim tekrar kasıklarım da ağrı başladı 😢
Duygu4444 Eylul9235 özellikle pamuklu çamaşır kullanıyorum ütüleyerek giyiyorum. Günde 2-2,5 litre su içiyorum yine tekrarladı 😊
Eylul9235 Duygu4444 tekrarlamasının sebebi eşinizde olabilir biliyorsunuz değil mi 😕 belki sizde bir sıkıntı yoktur eşinizde vardır 🤷🏻♀️
esrAlp Ecenklv dikkat etmek için kullandım mecbur bu enfeksiyon bitmiyor hamilelikte kronikleşiyor oğlumda son iki ay çok çektim onda hep toz şase kullandım trimestera göre ilaç yazıyor drlar
Polencim Ebru52 selamlar enfeksiyon olduğunda idrarda yanma ,batma ,kaşıntı oluyor mu nasıl anlıyosunuz ? Ben ilk haftalarda kan idrar tahlili yaptırmıştım şuan 17 haftalığım drum tahlil talebinde bulunmadı hiç
Ebru52 Polencim bu saydıklarınız oluyor ama kişiden kişiye değişiyor bende bu belirtiler yerine mide bulantısı ve kusma yapıyordu sürekli
Merbe61 Ecenklv malesef geçmiyor ilk suya atılan ilaç verdi geçmedi bol su içiyorum geçmiyor antibiyotik fitil bir ilaç daha verdi zaten yanma vs yok ebnde sadece yeşil akıntı vardı bu ilaçlarla geçti galuba yine baslamazsa şimdilik iyi
Tugceecikk Ecenklv antibiyotik kullandım bir haftalıktı günde iki kez inş yarın idrar vercem tekrardan geçmiş olmasını umuyorum :/
ggiizzeemm Ecenklv bende 18 haftalık hamıleyım sabah erkenden tuvalete gıttıgımde kanamammoldugunu anladım ılk defa ama boyle bısey yok neler hıssettıgımı anlatamam allahta yasatmasın esım kayınwalıdem annem hepbırlıkte acıle gıttık ozele gıdıyoruz normalde de zaten doktorum geldı hemen bı dusuk onleyıcı ıgne wurfular doktorum kontrole aldı baktı ıdrar yolları enfeksıyonu korkma bole kanama olabılır ılerlemıs ama gecer dedı sabah aksam kullanmaya antıbıyotık verdı 1 hafta ve bır adet de fıtıl bebegın kalbı ve suyu ıyı col sukur ama enfeksıyon hep olan bısey sanırım hamılelıkte
Duygu4444 Eylul9235 zaten bu sıkıntım evlendikten sonra başladı. Ama hamileliğimden beri hiç yakınlaşmamız olmadı
tugce67-67 Ecenklv canım ben geçirdim suya dökülen bir ilaç ve 1 haftalık antibiyotik hap kullandım.doktorum enfeksiyonun bebeğe zararı var ama antibiyotiğin yok dedi .çok şükür ilacı kullanımca geçti ve tekrarlamadı .33 olduk sağlıkta bi problem çıkmadı doktorunuz verdiyse kullanın ihmal etmeyin sadece su içmeyle bitmiyor çünkü🙄