Duygu4444 Ebru52 bende 9+6 da gittim erkek mi dedim yanıltıcı olabilir dedi burdan evet cevabını mı almalıyım bilemedim 😂
Ebru52 Duygu4444 genelde kız bebekler daha uzun vadede gösteriyor kendini erkekler daha atak ben burdayım der gibi 😃 hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun inşallah
nurrrr17 Ben 12+4 haftalığım. 2 hafta sonra gideyim diyordum herkes öğrenmiş 😅 bende haftaya randevu alıp gideyim bari
Elif1613 Sevgice26 ha ay bilmeyince hepsi sağ sandım allh rahmet eylesin öteki dünyada şefaatçi eylesin insallh bu bebeğini sağ salim alırsın kucagina
Ebru52 Duygu4444 evet ölçülerine bakmıştı sonra direk bebeğiniz erkek demişti 🙂 ben den başka herkez erkek olacak diyordu zaten bir ben umutla kız diyordum nasibimiz yiğit turan oldu 😊
Bahriye06 Sevgice26 benim de 4.hamileliğim 2 kızım var 1 kızımı ölü doğum yaptım bunda da Rabbim den sağlıklı hayırlı erkek evlat istiyorum hayırlısı ile nasip eder inşaAllah
Sevgice26 Bahriye06 allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bende 2 tanesini kaybettim şimdi bi kızım var çok şükür Allah karnımdakinede uzun bi yaşam verir inşallah
Buselensi Burcununbebekleri valla 12 dede 13 dede ogrenen varmış ama benımkı ultrasonu görür görmez poposunu dondugu için 19. Haftada detaylı ultrasonda ogrendık
esrakrclr 12.haftada %60 kıza benziyor demişti 13.haftada yine kıza benzetti 16. Haftada kız bebek dedi 19.hafta kız dedi daha da sormadım :)
Gozdefidan Burcununbebekleri 12.haftamda ikili taramada doktorum kız dedi ve suan 17.haftamizdayız kizimla🥰🥰🥰🥰