zeyneparacii Thecellist bizde öyle erken diyorlar daha ultrason için , bekleyeceğiz mecburen 🙏🏻Sağlıklı olsun da bekleriz
zeyneparacii Pukiyolda amerikada yaşadığım için burada gece türkiyede akşam olunca doktor söyleyecek 🙏🏻Çok sevindim sizin adınız 🙏🏻😊
Pukiyolda Thecellist bende 4+6 yım dün ultrasona aldı normal baktı göremedi alttan ultrason ile baktı ve keseyi gördük çok şükür 🙏🏼
Gzn 6+3 deyim bas donmesi migde bulantisi halsizlik beni mahvediyor son bir haftadir 2.gebeligim ilkide boyledi ama simdi kizimla ilgilenemiyorum diye uzuluyo yatmami istemiyor surekli oyun istiyor zor geciyor yani Allah hepimizin yardimcisi olsun
Benimo Thecellist ben de progestan kullanıyorum yaklaşık 4-5 gündür. Ağızdan alınca şok fazla baş dönmesi yapıyordu bende de. Şimdi vajinadan kullanıyorum. Doktorum iki türlü de kullanabilirsin demişti
Benimo Glc progestanı vajinadan da kullanabilirsiniz. Ben ağızdan aldığımda çok fazla baş dönmesi mide bulantısı yaşadım. Şimdi vajinadan kullanıyorum çok daha iyi. Sadece biraz akıntı yapıyor. Ama baş dönmesinden çok daha iyi
Kizimveoglumm zeyneparacii ayyy bende varım 😂😂😂 ilk gebelikte bulantı vs cekmedim bakalım bunda neler bekliyor beni 😂
yuksell07 benimde ilk gebelikte bulanti falan olmadi bunda sabah bulantim oluyo acaba diorum pisikolijikmi🤣 bedne tam 5+3 um dontor kontorlum 6+1de dahs gidip goremedim bebisi sadece kan yahlili ile elin olduk birde kizlar cok gaz sancim var sizlerdede varmi🤔
2minisannesii Uygulamanın gösterdiği hafta ile doktor da aynı şeyleri söylüyor mu mesela bende uygulama 5+4 gösteriyor
zeyneparacii Alfabeta 2minisannesii evet bendede 5+0 yani 5.hafta bitti 6.haftaya baslayacagız inşallah😊
Alfabeta Selam kızlar bende 5. Haftaya girdim hep bi uyku hali ve halsizlik var henüz mide bulantım başlamadı 😌