minik10eller E bebek in kendi ürünlerinin fiyatları baya uygun ama emin olamadım fırça setini, burun aspiratörünü, deterjanlarını falan kullanıp memnun kalmayan var mı?
Kozaannesi minik10eller Merhabalar ben e bebeğin deterjanıni ve yumuşatıcisini aldım içerik olarak da temiz Baby me. İlk yikamami da yaptım gayet memnunum🤗
hemsireanaa minik10eller bende şampuanını aldım bebek için mühendisinoğlu tavsiye ediyo içerik olarak☺️
Aysenuryk minik10eller deterjanini ve leke cikaricisini kullandim memnunum, sampuanini henuz kullanmadim ama onuda baby me tercih ettim 😊
Kozaannesi minik10eller Burun aspratoru Otri bebe ya da Nose Frida. Birde yedek filtreleri satılıyor onlardan aldım. Ateş ölçer kulaktan olan Braun. Saç tarakları Chicco. Tüm şampuan nemlendirici losyon tarzı şeyler Mustela. (Şampuan aynı zamanda vücut içinde kullanılıyor üzerinde yazıyor) Aklıma gelenler bunlar🤗
minik10eller hemsireanaa peki vücut için duş jeli tarzında bir şey aldınız mı şampuan aynı zamanda vücut için de kullanılıyor mu
Aysenuryk minik10eller ben yenidogan kopuk sampuan ve erkek bebek sampuani aldim ayriyeten nivea ve farmasinin bebek sabunlarini aldim. Sampuanlar vucuttada kullaniliyormu hic bilmiyorum 🙈