XyveAnnesi merination inşallah bakalım,çok düzensiz şuan ama girdi mi bayaa giriyo sancı kıvrandırıyo,geceyi mi bulur sabahı mı bakalım bekliyoruz,haber ederim inşallah😍
Huriye3509 Merveery bizde 39+2 olduk ama hâlâ bi tık yok sadece hic geçmeyen bel agrim ve arada sol bacagimda kasılma oluyor uyuyamiyorum bazen dun geceden beri ishal olmusum 3 kere yaptim ama daha ne nişan geldi ne bisey
Nazlibicicek Huriye3509 nişan herkeste gelmez diye biliyorum cnm. Kiminin önce suyu geliyor yada ağrıları sancıları başlıyor. Benim bir hafta oldu nişan geleli mesela.
Merveery Huriye3509 dün gece saat 2 de nişan geldi, sancılarımı takip ettim düzensiz de sabah doktora geldim 2 cm açıklık var dedi eve gönderdi. Şimdi evdeyim sancılar düzrne girmeye başladı sıklaşsın gideceğim hastaneye. Dua edin 🙏
XyveAnnesi merination amin inşallah,sağolun...hâlâ beklemedeyim,düzensiz vuruyo sancılarım ama şiddetli,düzene girince gidicem inşallah hastaneye
XyveAnnesi Nişanımda geldi ama bekliyorum sancılarımın iyice düzene girmesini,dualarınızı beklerim kızlar😊
Neslihan31 XyveAnnesi allah yardimcin olsun cnm bi avazda kurtulursun inşallah 🙇♂️ banada sancı giriyor çıkıyor su anda da hafif sancilar var ama öyle anlık biseyler sancı gelince panik oluyor insan