Aryaduru Kızlar aranıza yeni katıldım ve pcos olmama rağmen mucizevi bir şekilde 85 kiloda hamile kaldım. Şuan 11 +5 günlük hamileyim. Çok şükür kilo almadım. Umarım çok kilo almam diye dua ediyorum. Sizde durumlar nasıl ☺️
Zeyno274 Aryaduru hoşgeldin, 100 küsürlerle hamile kalan arkadaşlarımız var ve sağlıklı doğum yapan endişelenme beslenmene dikkat et yeterli 🥰
MerveAkty Aryaduru bende 84 85 le hamile kaldim 33+5 deyim 84 üm yine 😁 ilk başta iştahsızlık ve yürüyüş sayesinde 80 e indim 😁 yürüyüş yap akşamları bi sıkıntı yoksa hamileliğinde
Minikfasulyem26 hunilimom peki kilonuz bebisin hareketlerni hissetmenize engel oldumu yani daha mi az hissediliyo acaba gobek yaglarndan dolayi
hunilimom Minikfasulyem26 ilk 17de hissettim bir defa sonra 19 da devamı geldi pozisyonundan ötürü 28 e kadar çok net gümbür gümbür hissetmedim ama çok sakin bi bebekti doktor kontrolünde bile zar zor hareket ederdi zaten 36 .haftada doğum pozisyonu almıştı keyifici
Tgbkzn Bende 94 le hamile kaldım 5 kilo verdim şuan 22+2 2 kilo almışım akşam almış sabah vermiş gözüküyorum 😂😂
Nsa Ben 89la hamile kaldım ilk 4 ayda 6 kilo verdim şu an 19 haftalığız hiç kilo almadım hala 83üm dikkat edersen almazsın canım stres yapma