Fatovebebegi Merhaba güzel hamisler anneler Anadolu yakasında detaylı ultrason fiyatlari nedir acaba devlette randevu bulmak zor Zeynep Kamıl var sadece özelde fiyatlar nedir acaba bilgi verirmisiniz
Rukiye58 Fatovebebegi ben bugün yaptırdım canım aşırı memnun kaldım doktor mükemmel çamlıca medipol emine aydın
Nisanurt Fatovebebegi Pendik’te Dr Halil Mesut’a yaptırdım. 390₺ idi. Doktor mükemmeldi her şeyi anlattı rapor verdi 8 sayfa kadar. Bebeğin her yerini tek tek inceledi. 1 saat kadar sürdü. Şiddetle öneririm
Bebeannesi Fatovebebegi ben bir-kac yere sordum medivia cengelkoy medicana ve medipol gibi hastanelere hepsi 450 tl olduğunu soyledi
Yarim_Kilo_Kiyma Rukiye58 Rukiye hanım sanki bu konuyu konuşmuştuk daha önce 670 tl idi sanırım fiyat. Emin’e hanım zaten çok tatlı ve enerjik bir doktor
Yarim_Kilo_Kiyma Herkes yaptırdığı yerin adını ve fiyatını ve memnuniyetini , resim alıp almadığını detaylı baştan yazarsa daha sağlık bilgi paylaşımı olur 👍 😊
Rukiye58 Yarim_Kilo_Kiyma cd normal ultrason fotoğrafı ve rekli resimler ayrıca ⅚ sayfalık rapor hazırlıyor ve herşeyi anlatıyor
Rukiye58 Yarim_Kilo_Kiyma evet konuşmuştuk 660 tl normalde sendika indirimim le 495 tl verdim hayır almıyorlar kimseyi içeri çok tatlı çok enerjik bir doktor gerçekten
Yarim_Kilo_Kiyma Rukiye58 Maşallah çok güzel , ne kadar sürdü. İkili teste gitmiştim Emine hanıma çok güzel bakmıştı incelemişti .
Sehribann Yarim_Kilo_Kiyma ben de ikili testimi Emine hanima yaptirmistim. Oglum olacagini ondan ogrendim hatta. Simdi detayli icin yine randevu alacagim nasipse uc haftam var detayli ultrason icin.
__smyra__ Yarim_Kilo_Kiyma evet orası. Doktor konuşmamak için yemin etmiş sanki. Kadın Doğum doktoru Ferda Uygur memnundum. Ona da yanındaki asistanı yüzünden bi daha gitmicem. Boşa para vermeyin o hastaneye. Tabi yine de siz bilirsiniz 😊🌸
elen1 Fatovebebegi ünraniyede op de sema etiz sayharman diye biri canım ilk defa gidicem inşAllah memnun kalırım