OktayMeltemSahin Merhabalar devletten randevu almak istiyorum ancak nasıl alınıyor bilmiyorum hangi bölümden ? Netten mi telefonla mı yardımcı olur musunuz ? Lütfen.
Buket38 OktayMeltemSahin canim 182 den telefonla alabilirsin ya da mhrs.gov.tr den. Kadin dogum bölümüne alcaksin onlar yonlendirir seni
deletedmom06 OktayMeltemSahin kadın Doğum doktoru seni bi kağıtla yönlendiriyor ultrason yerinden çalışanlar dan alıyorsun canım
BetlGke OktayMeltemSahin eğer İstanbul dayanan her devlet hastanesi yapmıyor detaylı kaç haftalıksin sıra bulmakta kolay olmuyor
Zeykem OktayMeltemSahin valla bızde 14. Haftada aldım ben suan 20 yız 21 de gıdıcez ınsallah resmen 1,5 ay sonrasına aldım yanı onceden ve gıdıp bıde orda sıra alcakmısız perinatolojiden doktorum anlatmısdı bana
Yusufemirinannesi Perinatoloji... sizin sistem nasıl bilmiyorum ama bizim burda sabah saat 6 da gidip sıra alıyoruz aynı gün icin
Fatmafatma OktayMeltemSahin 19 haftalikken randevuyu al ki anca detayli icin sana gun veriyor lar umraniye arastrma hastanesinden gebe polikinliginden randevu al once oraa git muayene ol sonra detayli ultrason yaptırcam dince onlar seni yonlendiriyor peritanolog uzman doktor bakiyor cok memnun kaldim ben oradan
BetlGke OktayMeltemSahin ben Süleymaniye kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi gittim 17 haftalıkken sıra bulamadım Cerrahpaşaya gittim sıra yok çok erken haftalarda gitmem gerekiyordu zaten yapan 5 devlet hastanesi var dahada ugrasmadim özele gidip 270 TL yaptırdım Cerrahpaşa paralı buarada 130 tl
MeltemCankurt OktayMeltemSahin ben kontrole gıttıgımde durum bileğisiniz atıyo görüntüleme bölümünden alıyorsun 18 haftada aldım nasıpse yarın cekilıcek 24 haftalık bu arada dr istek atarsa hemen verıyolar 23/24haftalık olmanı hesaplıyor ve verıyor insallah alırsın
OktayMeltemSahin Fatmafatma ben avrupa yakasındayum canım oraya gelmem zor olur teşekkür ederimmm verdiğiniz bilgiler için 🙏🏻
Nazyun OktayMeltemSahin bende Atatürk havalimanının ordayım ama arkadaşın dediği gibi Ümraniye devlet hastahanesini çok övdüler çapa yada cerrahpaşada uğraşacağıma bende oraya gideceğim
58Vildan Bende kovaliyorum ama yok bulunmuyor canim 23.55 te ariyorum 00.00 da baglaniyorum ve randevu bitmis görünüyor 182 yi arayip doopler icin gun almak istiyorum diyosun onlar sana 20-24. Hafta mi diyolar oyle sira varsa veriyolar. Yalniz bu zeynep kamil hastanesi icin gecerli digerleri de oylemi bilmiyorum
esmaydin32 58Vildan Bende zeynep kamilde bulamadım. Cerrahpaşa da Ali Benian var ona randevu aldım. İnternet sayfasında online randevu alma var akşam 20:00 da oradan alınıyor.
58Vildan Avrupa yakasinda da baltalimani kemik hastanesine kadin dogum olarak alıyormuşsun randevu direk gidince çekiyorlarmış
Cansum1 BetlGke ben Cerrahpaşa'dan Prof Dr. ali beyden aldım internetten kadın Doğumdan ama gidince ayrıntılı direk yapar dimi
BetlGke Cansum1 ben.gittim muayne oldum ama detaylı yapmadılar o bölümün başka bir adı varmış oradan randevu almak gerekiyomus riskli gebelik degilse yönlendirmiyolar o bölüme okadar yolu gittigimle kaldım bölümün adını bakıp yazarım şimdi canım
BetlGke Cansum1 perinatoloji randevu almak mümkün değil günlük 10 hastaya bakiyolarmis sadece 130 TL muayne ücreti
Cansum1 BetlGke siz Cerrahpaşa'ya mı gittiniz ne zaman gittiniz ve hangi doktora gittiniz detaylı ultrasyon için
Cansum1 BetlGke bize öyle bilgi verdiler ali bey bakıyormuş detaylı ultrasyona zor randevu aldım salı gidicem
Billge 19 + 1im ben . 17 nisana randevu aldık kalpte sorun gözüktüğü için doktorum erken yolladı sanırım. Özele gidiyorum kontrollerime ama doktorumuz fakulteye gönderdi bizi . Sırada çok , özel olarak aldık.
Ozak Ilk önce kadın doğumdan randevu alacaksın gittiğimde perinatoloji bölümünden randevu almak istediğini söyleyeceksin doktor uygun görürse yönlendirir seni ama her devlette detaylı ultrason yapılmıyor araştır ondan sonra git 😊