Minnnakanne Merhaba beta hcg yaptırdım dün bugün sonucum çıktı fakat doktorum izinli gösteremedim anlayan varmı aranızda beta 1340 yazıyor direk herhangi bir noktası virgülü yok
Ozdmrkbraa Minnnakanne bence bi doktora görünmelisin canım benim ilk verdiğim kanda 1542 çıktı doktora gittim bebeğimin kesesini görmüştük 🥰
Ozdmrkbraa Minnnakanne çünkü sonucun çok güzel 🧿 bazen burda beta sı 70 flan olan anneler hamile olduklarını öğreniyorlar 🥰
Annekuzusu23 Minnnakanne hamilesin canim hayırlı olsun betana bakarak hafta hesaplayamıyor herkeste farkı benim 135 çıkmıştı ama 4+4 dü. Herzaman doktorlar son adet tarihini baz alıyorlar.
Efm18- Minnnakanne bende dün tahlil vermiştim benim kide 1000 çıktı adet tarihime göre 5+4 yani 39 günlük
Minnnakanne Ozdmrkbraa cuma günü gideceğim işte değerli pek bilmediğimden emin olamadım ya 3 ya 5 haftalık diyorlar ama hof
Minnnakanne Annekuzusu23 teşekkür ederim 🤗 anladım içim içimi yiyor ne kadarlık olduğunu anlayamamak sinir bozucu 😂
Ozdmrkbraa Minnnakanne muhtemelen 4 haftalıksındır benim beta değerime göre tahmin etti doktor ultrason odasına giderken dedi 🥰
Benimo Ben ilk öğrendiğimde 35 ti. 1000 olunca kese görünüyor. Doktora gittiğinizde kese görünür muhtemelen. hayırlı olsun :) 4-5 hafta arasıdır ama doktor daha doğrusunu söyleyecektir tabi :)
Efm18- Minnnakanne hayır test sonucumu almadım barkod ile aile sağlığı merkezinin sitesinden baktım inşallah pazartesi hem kadın doğum hemde asm ye gideceğim