Sonunda bende buraya bu güzel hikayeyi yazıyorum çok şükür 🤲27 mayıs salı 38.haftamda kontrol icin hastahaneye gittik normalde 2 haziranda tarih almıştık sezeryan dogum icin.Doktorumuz kontrol etti suyu az olabilir suyun geldi mi dedi Bende hayır dedik yine de pet testi yapalım dedi yaptik ve o da tam net bi sonuç çıkmadı alttan muayene ve tekrar ultrasonla muayene sonucunda hemen acil nst ve idrar tahlili istedi.Nst de de biraz çarpıntı çıkınca riske atmayalım hemen alalım dedi .O çıktım ve elim ayağım bi tuhaf oldu eşimin yanına giderken ağlamaya başladım.Birden böyle bisey duyunca insan panik oluyor .çünkü birkaç gündür bu çocuk 2 haziranı beklemicek her an hazır ol baba olmaya diye eşime takılıyordum hatta bir gün önce yarın gideriz ve doktor hemen almamız gerekiyor derse ne yaparsin diye konuşuyorduk. Aklımıza gelen başımıza geldi 😏Hemen apar topar odaya aldılar bi yandan soru bi yandan damar yolu açma sonta takma filan derken kendimi ameliyathane koridorunda buldum .Orada baya bekledim tek başıma o kısım daha da zordu 2 3 ameliyat oldu bitti ve ara koridorda sesleri duyuyorum. Neyse sonra beni aldılar beni bi titreme tuttu resmen yattigim sedye sallanıyor. Biraz panik olmuştum 2 tane iğne yapıldı belimden spinal anestezi oldum o ara sanırım sakinleştirici de verildi çünkü yarısını hatırlamiyrm kafam bulanık oğlumu gösterdiler tam göremedim ama Çok tatlıydı çok farklı bi duyguydu .Sonrasında bitip odamıza getirdiler ailem karşıladı çok güzel bi o kadar da tuhaf bi histi biranda herşey olup bitti anne baba olmuştuk 🙈Halen inanamıyorum. Ilk gün biraz sancim olsa da ağrı kesici ile dindi şuan biraz daha artmış durumda inşallah o da geçecek. Tek sıkıntımız gogus ucumun başı olmadığı için çok zorlanıyoruz emzirmekte bide ameliyat yeri ağrıyor haliyle inşallah bu günlerde geçecek. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu hayırlısıyla nasip etsin ❤