Babysmumy Kızlar istifra ediyorm ara ara ama dünden beri boğazımda sanki bişey takılıymış gbi aynı durumu yaşayan var mı çözümü nedir😣
Arsu1661 Babysmumy maalesef bende de oluyo ama bi gün sonra geçiyor bide çok zorlanınca asit fazlalığı yüzünden sanırıö öyle oluyo umarım çabuk geçer bu günler 😞
Zanaa Babysmumy aynen ya bise takılı kaliyor gibi bi his demekki ya cok sert kusmussun yada kustugunda yemek tam sindirilmedigi icin buyuk parcalar deyip acitmis bnde de oyle oluyor bazen 1 gune bazen 2 gune sonra geciyor ama bazen 3 yada 4 gun bogazim aciyor yutkunurken😢
Selin648 Ne kötü bir duygu o yaaaa sürekli kusmuk tadını ağzında hissediyorsun onun yüzünden neler yaptıysam geçiremiyordum ağlıyordum hatta gar gara falan hepsi boş 😞😞😞😞 geçmiş olsun canım
Babysmumy Su bile yutmakta zorlanyorum dün gece oldu bugün hala aynı geçmyor inşallah en kısa zmanda geçer😔
Wonderanne Babysmumy mideden gelen asit boğazını tahriş ettiği için oluyor biliyorum o hissi çok berbat bir şey
Tnskmn Babysmumy fazla ogurmekten oluyor tahriş oluyor canim. Ağzını calkaladiktan sonra ekmek yut canim biraz da şu iç