Hos geldin hayatima Nilay im.🥰 26.05.2020 sabirsizlikla bekledigim an geldi geciyor. Hastanede son gecemiz. Hikayeleri okudukca bizde nasil olacak diye hayal kuruyordum. Dopleroqrafiyada bebegin midesi bos cikdigi icin bir problem ola bilirde olmaya bilirde bir teshis koyulmusdu.ama bana kendini strese sokma. Cocuga moral ver denmisdi. Ilk aylarda dusuk tehlikesi ve Karantin sebeb leri dolayisiyla cok yatdim. Kilom cokdu. Ayaklarim hep agridi. Ve diger aile ici problemler var. Ilk dogumum 16.11.2018 de sezeryan olmusdum. Ilk kizim ters gelish yapiyordu. Mecbur sezeryana alindim.
26 mayis 2ci sezeryanimizi olmak ve sabirsizlikla 2 ci kizimi sag salim kucagima almaya hazirlandim. Dualar okudum. Allahima hep yalvardim. Ne olursun Allahim acilar problemler geride kalsin. Cunki cook aci gunlerden gecdim. Ve cocuklarim benim yaralarimi sardi. Sukurler olsun sana Ya Rabb.
Bu nasil bir sevinc mutluluk. Kizimin ilk sesini duydugum an 🥰🤲😊. Allah tum cocuk hasretinde olanlara nasip etsin. Emin olun zaman deyilen bir ilac vardir.
Sanmayin ki ben kolaylikla elde etdim. Hayir. 😔diz cokub yillar aylarca Allahima yalvardim.ailem ve cocuklarim olsun. Bos bir hayatda ot gibi yasamak cok zordu.
ALLAHIM SANA MINNETDARIM YA RABB. SUKURLER OLSUN. Olmayanlara nasib olsun. Insallah.
Eh iste sezeryana korkarak girip gulerek cikdik. Normal sezeryan belden uyusturuldum. Normal gecdi hersey. Ilk sordugum cocukda problem varmi. Cok sukur hamilelikde denilen gorulen hicbirsey cikmadi. Geldik ameliyyatin 2 ci gunune . Arkadaslar qaz sancisi beni paraladi.😄eh simdi atlatdik ve emzirme problemimiz kaldi ki hala sutum gelmiyor bugun evimize gidiyoruz insallah sut getiren seyler yiyip bebegimi doyurucam.
Buda benden bir hikaye. Herkese guzel salikli mutlu gunler dilegi ile. Hosa kalin. 💋🌹😘