Zeyyynneep Sevgili anneler 20+3 haftalık hamileyim ilk kez geçen hafta minik minik hissettim bebeğimi. Ama hergün azda olsa hissediyordum. Ama bugün hiç bişey hissedemedim içten içe endişe etmeye başladım. Böyle bişey yaşayan var mı acaba aranızda. Bu arada ilk hamileliğim
deletedmom06 Zeyyynneep 24+4 üm geceden beri hissetmiyorum canım bende çikolata yeyip sol tarafına yat dendi denedim olmadı vişne suyu iç dendi içtim bekliyorum suan
hazemm Zeyyynneep çok ayakta kldiysan hissedememen normal yan yat dinlen bir zaten o kadar kucukku çok az hissedersin
Aysenurtsr 21 haftaligim, 19. Haftadan beri hissediyorum. Ilk hareketleri devamli olmazmis, ara ara dururmus, bizim gibi oda yorulup uyku moduna geciyormus. 🤗 Endise etmeyin. Ilerleyen aylar ve haftalarda daha fazla hareket edermis.
Busranrunal Kiz lar aynısı benimde basımda 22 haftalığım dün o kadar hareketlilerdi ki bugün tik yok korktum bende sabah hemen sağlık ocağına gidicem
Kaderc Nasıl bir his tarif eder misiniz ? 😊 ben 16+1 gebeyim bu aralar birşeyler hissediyorum ama bebek mi emin değilim