Deletedmom191 Tugbaaslan16 kullaniorum baştan beri kayıplarım var die başlattı doktorum sabah akşam alttan fitil olrak koyuyorum hatta koymuş yatıorm şuan birde ignesi var ağır bir iğne kalcam fena hergynde onu vurduruyorumama değer yeterki dünyaya gelsin artık 😂
pyymamm Tugbaaslan16 vajina veya agız yoluyla alınıyo. Ağızdan alınan mide bulantısı bas dönmesi halsizlik yapıyor . Vajinadan alınan daha etkili. İttirip yarım saat yatıyosun. Kalktıktan bi süre sınra beyaz akıntı olarak vucut fazlasını atıyor ilacın dısarıya.
Selin17 Tugbaaslan16 12.haftamdayım canım bende kullanıyorum, Allah izin verirse bugün kesicez ilacı ben ağız yoluyla kullandım bana sersemlik yaptı ama idare ettim
Tugbaaslan16 Mom9272 ne işe yarıyor canım bana doktor verdi ama neden verdi ne ise yarıyor hicbir bilgim yok 🙄
Tugbaaslan16 Mom9272 himm anladim canım bende ilk haftalar kahve bir leke olmuştu onu bildirmiştim o yüzden demekki 😊😊
Seherr Kızlar ilk gebeliğimde bende kullanmıştım şuan yine hamileyim daha doktora gidemedim acaba alıp kullansam mı tekrar reçetesiz eczaneden alabilir miyim
H1010 Seherr ecz reçetesiz veriyor ama bence kafana göre kullanma gerçi bi yan etkisi de yok sadece düşük vs önlemek için ama doktor gözetiminde kullanmak en iyisi ☺️
Bergen Seherr şuan gidersen muhtemelen keseyi görürsün canım ben 5+5te bebeği görebildim tabi bu durum döllenme dönemine göre değişiyor , tavsiyem birkaç gün daha beklemenden yana tabi yine sen bilirsin
Bergen Tugbaaslan16 12. Haftama kadar kullandım canım, ilk haftalarda kahverengi kanamam vardı ilacı kullanmaya başladıktan 4-5 gün sonra kesildi.