Boncukk-5 TETENOS aşısını ne zaman ve nerde yaptırdınız bayanlar ? Coronadan dolayı devlete gitmek istemiyorum da sağlık ocağında yaptırabilir miyim ?
Senemgltkn Boncukk-5 zaten sağlık ocağı yapıyor canım. Kaçıncı haftandasın. 20nin sonlarına doğru çağırmışlardı beni 28 falandım galiba hatırlamıyorum net olarak. Senin sağlık ocağına gidip gebelik kaydı açtırman gerekiyor. Aşı zamanın gelince arıyor seni. Aşı kartı falan veriyor sana vs gebelik kaydı açtırmak için gittiğinde sana söyler
Aysem12 Boncukk-5 bende yaptırdım canım sağlık ocağında birini 22 haftada vuruldum birinide 25. Haftada vuruldum dün sabah vuruldum hatta ikinci dozunu ama bu sefer çok fena açıyor kolum sızlıyor resmen birinci asida hiç hissetmemiştim ama bu ikinci beni mahvetti
HanifeOkutan Boncukk-5 sağlık ocağında yaptırılıyor zaten ben doğumdan beri yaptırdım işte en son dozu kaldı hepsini sağlık ocağında yaptırdım ki onlar arayıp haber ediyorlar aşı yapılmalı diye
Boncukk-5 Senemgltkn biz seni arayacağız 5. Ayda aşı var demişlerdi de 18 haftalık olduk acaba günü geçiyormu dedim kendi kendime
SenaSrts Ufff bnm 2 haftam kkaldi saglik ocagi yapiyor 20.haftada. ama igne fobim var kan aldirmaya alistirdim ama aşı konusu beni geriyor. Burdan okudugum kadariyla sancilida geciyormus aşı sonrasii. Yaptirmamayi bile dusundum 😑
Busekrkmz SenaSrts ben 26 haftalığım yaptırdım hiç ağrı sancı ya da kolum da şişme yaşamadım inşallah sende yaşamazsın hiç korkma vururken hissetmiyorsun bile küçücük iğne zaten
busra1977 SenaSrts hiç ağrı sancı olmadı, üstelik kan aldırmak daha zor bence ☺️ Aşı çok daha Kısa sürüyo merak etme yaptır gitsin 💜
MaviliMaviliMorCicek SenaSrts hayır sancılı felan geçmiyor,öyle olanlarda olmuştur tabi.Kendini buna inandırma cnm rahat ol
Aysem12 Aysem12 ayy evet evet ya benim de ikinci asida kolum çok kötü oldu şişti 3gundur çok ağırıyor
ipkklmn Benim 18. Hafta sağlık ocağı tetanoz aşısına yarın için gün vermişti. Şimdi sizin haftaları görünce erken mi acaba diye düşünüyorum ?
Boncukk-5 ipkklmn bende 18 im canım bende yazanları görünce erken mi acaba dedim gebeliğin 18. Haftasından itibaren 2 doz şeklinde uygulanıyormuş bence 18 sen sonra yaptıracak bi sıkıntı olmaz ya
Nacarserap ipkklmn benide aağlik ocağı 1 haziranda çağırmıştı lakin tedirginim simdilik gitmeyi düşünmüyorum… çünkü 1 haziranda ben 17+2 oluyorum ve bu aşı 18 ile 20. Haftada ilk dozu yapiliyirmuş… bekliycem 19 20 haftalik olana kadar
Kubra0815 Boncukk-5 sağlık ocağı yapıyor ben 29 haftadayım 2. Dozu yaptılar bugun geçen ayda ilk doz yapılmıştı
Senemgltkn Boncukk-5 ararlar o zaman. Şimdi virüs var diye çağırmıyorlar. Beni de bugün hemşiremiz aradı çağırmıcam seni buraya evde kal evden çıkma bir sorun olursa whatsappdan yaz vs dedi. Belki o yüzden seni de çağırmıyorlardır ama çağırırlar aşı önemli.