Deryaaygrn Lohusa geceliği alacağım ama nerden alcağım bir türlü bulamadım. Instagramdan kardeşim birkaç fotoğraf gönderdi ama sayfanın güvenilir olup olmadığını anlayamadım. Lohusaavm sayfasından alışveriş yapan oldu mu ya da siz nerden aldınız acaba??
Busratm Deryaaygrn Ben pijama tarzında aldım 2 tane. Birisi normal düğmeli pijama diğeri de lahusa pijaması. Trendyoldan siyah inci marka olanlara bakabilirsiniz. Ben Kumaşını kalitesini çok beğendim.
Nslhnakn Deryaaygrn 1 gecelik ve sabahlık magic form, 1 gecelik 1 pijama takımı suwen ve 1 pijama takımıda pentiden aldım canım Trendyol suwende en son indirim vardı bilgin olsun canım
Rab111 Deryaaygrn kendi çekimleri varmı ona dikkat edin kendi çekimleri videoları varsa güvenilir olduğunu düşünüyorum ben
Deryaaygrn Birde çok pahalı olmasını istemiyorum daha önce beğendiğim geceliği 125 tl olduğunu öğrenince anında vazgeçtim. Çok fazla da harcamak istemiyorum açıkçası
sde2206 Bende lohusa avm sayfasından almayı düşünüyorum çok güzel görünüyor ayrıca dışarıya göre de çok uygun bende burda bekleyim 😄
Senemgltkn Deryaaygrn internetten almamanı tavsiye ederim hele İnstagramdan hiç. Bütün lohusa sayfaları aynı fotoğrafı paylaşıyorlar. Ben aldım aşırı ince bir kumaş geldi. Tamam yazlık falan eyvallah ama iç gösteriyor hemde aşırı. Normal bi iç çamaşırcıdan aldım görerek aldım en azından iç göstermiyor yani
Svcnbyr Deryaaygrn mrb, ben instagramdan bibulittlee sayfasından pijama takımı aldım fiyatı gayet uygun kumaşı ve üzerinde duruşu çok iyi bedenler birebir aynı kesinlikle tavsiye ediyorum 🤗 ( bi sürü yerden sipariş ettim fakat hepsinde sorun yaşadım ama burdan çok memnun kaldım )