Nuuur14 Golgee ebe olan bir yakınım ulturason net kiloyu tam belirleyemez 30 haftadan sonra dedi yani bebeklerimiz umduğumuzdan daha kilolu gelebilirler üzülmeyin 🤗 kaşar yiyin,somon yiyin,maden suyu,muz bunlar kilo yapar yemeye çalışın 🐣🌼
Golgee mydnilknr masallah canm. Bu haftamıza kadar hep 2 hafta ilerideydik ama suan bu şekilde moralim bozuldu açıkçası oysaki beslenmeme cok dikkat ediyorum 😞
mydnilknr Golgee Golgee bozma moralini canım bi bakmılın bidahaki kontorolünde daha ii kilosu olacaktır üzme oyle kendini saglıklı olsunlarda doktor kilosunda bi sakınca gormediyse sıkıntı yok bence
Beyzaharun Golgee cnm o hiç belli olmaz biranda da alabilir moralini bozma çünkü bebeğinin kilosu gayet çok iyi , pekmez yemeni tavsiye ediyorum
Golgee mydnilknr insallah canm cok teşekkür ederm ya icime su serptin.. doktor normal herseyi gayet güzel dedi ama ne bileyim takıntı yaptım heralde biras 🤦♀️
mydnilknr Golgee yapma bence inan bazen benimde oyke oluyor bi kilosu ii bi düşük saglıklı ilerlemesi önemli doktor zaten sana soyluyor benimde kan degerlerim cok düşük ama bebek iyi en azından bn üzmüyorum kendimi sende üzme takma kafana ☺️☺️☺️
Golgee mydnilknr insallah seninde kan değerlerin düzelir canm bebisini sağlıkla kucağına alırsın 😊 erkek mi senin ki
Golgee Nuuur14 inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim 😊 dediklerinizin hemen hemen hepsini tüketiyorum
Golgee Beyzaharun pekmez de düzenli tüketiyorum umarm sağlıklı bişekilde hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız 😊