Asenat34 Merhaba kızlar benim bugün biraz ağrılarım vardı her zamanki gibi ağrıdır dedim ama lavaboya gittim peçeteye pembemsi kanama geldi hemen acile gittik enfeksiyon olabilir dedi kan idrar tahlili verdim bisey çıkmadı nts bağladılar sancim çıktı serum verdiler tekrar nts bağladılar tekrar sancım çıktı doktor erken doğum riskin var sancıların çok dedi başka araştırma hastanesine gönderdiler şimdi yoldayız gidiyoruz lütfen bana dua edin daha çok erken 😔🙏🏻
Ozqemrt Asenat34 allah yardımcın olsun canim 8 gün hastanede yattım bugün geldim eve toplanma ve sancıyla gittim bende erken dogum riskim var suan durdurdu doktorum stres yapma benim nstde sancım 100 çıkıyodu 1 cm açılmam var hala 8 gündür 1 cm 2 hafta yatcam kalkmadan dualarım seninle
Deletedmom291 Asenat34 çok geçmiş olsun Rabbim sağsalim vaktinde zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin 🙏 bende 31 oldum son 2 gündür karnım ağrıyo kasığım hep ağrıyo zaten de korkuyorum bende yarından sonra kontrole gidicem bakalım
SeHer1909 Aynı korkuyu bugün yaşadım ben de. Serumla sakinledi ağrılarım sancım. İnşallah vakti saatinde gelir bebeğiniz 🙏
SeHer1909 Asenat34 30 um bende inanın stresten daha hastaneye varmadan ağlamaya başladım. Korktum. Çok şükür sonuc iyi geldi inşallah sizin de bebiş az daha sabreder 🙏😇
Nunosevo Şuan bende 31 hafta 6 günlüğüm ve hastanedeyim serum taktılar her zamankimden çok fazla kustum ve korktuk açıkçası elimle hemen hastaneye geldik bebeğimiz iyiçok şükür ama kusmalarım normal değil dedi doktor kan ve idrar verdik bakıcaz serumdan sonra da nst gircem ilk defa.. safra kesende taş çamur olabilirmiş gastrolojiye yönlendircek rabbim bebeklerimizi korusun 🙏
Asenat34 Nunosevo benim de midem bulantim var ama kusmuyorum rabbim size de şifa versin inşaallah bebeklerimiz erkenden gelmez😥🙏🏻
Berfin_kycn Nunosevo ben 31+2 yim 3-4 gündür mide bulantılarım var ve dün baya kustum ve 3-4 gündğr ishalım acaba erken doğum belirtisi mi
Asenat34 Mom9272 teşekkür ederim canım evet kaşık agrım var bebegimde sürekli bi yere toplanıyor hergune göre daha fazla hareketli bi anda bakıyorum kendini bi yere topluyor 😔
Asenat34 Mom9272 benim de agrım vardı iki gündür bebek topluyordu kendini sizde ihmal etmeyin rabbim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏻😔sizin kaç haftalık ki
Ozqemrt Mom9272 toplanmaya dikkat et canım toplanma sancıya dönüyor sonra cünkü benimde toplanmayla başladı aslında o kasılmaymış doktorum öyle söyledi
Nuuur14 Mom9272 31+6 haftalığım bendede aynı toplanma oluyor sanıyordum ama bugün burada başka bir başlık altında konuşma oldu buna yalancı kasılma diyorlar haftasonu muayene olmaya gidicem doktora sorucam eğer dedikleri gibi yalancı kasılmaysa nst ye bağlarlar heralde
MinnakLiva Allah yardımcın olsun inşallah canım benim bebeğini sana bağışlasın bende aynı haftadayım erken doğum riskim var.. bu iki gündür de fena ağrım vardı bende korkuyorum
Asenat34 MinnakLiva allah razı olsun canım hadi ya bu bebelerimiz niye acele ediyor ya 😔benim de kaç gündür agrım vardı da çok umursamadım ama bugün baya arttı sizde sakin ihmal etmeyin rabbim zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏻😥
Asenat34 Berfin_kycn canım bende afedersin kaç gündür ishal olmuştum midem de çok bulanıyordu herkeste aynı oluyor mu bilmiyorum ma bende bu belirtiler vardi👍
Nunosevo Berfin_kycn çok şükür bebeğim iyi nst sıkıntılı çıkmadı ama kusmamla ilgili başka bir doktora görünmemde fayda varmış
Mom9272 Asenat34 32 benimde canım doktoruma sorduğumda yalancı sancı onlar demişti ama sık yapıyo tekrar konusucam yarm doktorumda insan herseyden korkuyor baksana :/
Asenat34 Mom9272 bende yalancı sancı diye umursamıyordum ama diğer belirltiler de eklenince çok korktum hastaneye gittim böyle olacağını hiç düşünmemiştim 🙁
Asenat34 Mom9272 allah razı olsun evet stresin bi faydası olmuyor ama insan ister istemez stres yapıyor 😔
Asenat34 Ozqemrt allah razı olsun canım rabbim hayırlısıyla vaktinde kucahimza almayı nasip etsin inşaallah size de çok geçmiş olsun 🙏🏻🤲
Mom9272 Ozqemrt ya gündüzleri normal canım yatınca bşeyler oluyor anlamış değlm ağrım vs yok şuanda ama takip edicem bakalm