Aysenurr1 Arifgizem refakatçi parası da dahil mi acaba biliyomusunuz ben 3 hafta sonra gidince soracağım da
Busealp Canselugr devletteki doktorun ismi nedir acaba bende kontrollerime orda devam etmek istiyorum?
Kuzucuklarim MeltemNermin elitparkta sezeryani dusunuyordum tavsiye eden olmadi.Corum ozele gecicem burcu hanimi cok ovduler ilgi alaka ve ameliyati nasil acaba bilginiz varmi
MeltemNermin Kuzucuklarim Ameliyati hakkinda bilmiyorum ama bana da hastanede çalışan bir kisi tavsiye etmişti muayenede ilgisi gercekten çok guzel.
MeltemNermin Hem corum ozel hastanesinde hem elitparkta hemde arastirmada bircok doktora gittim ama en iyisi burcu hanımdı. Su an hala onda devam ediyorum. Memlekette dogum yapma durumum var eger ki çorumda yaparsam kesinlikle burcu hanım.
Sevilay80 Bende corum ozel de sabrı lacın e gidiyorum ve cok memnunum 25 haftalık gebeyım cok ıyı ilgileniyor ben sormadan herseyı soyluyor zaten 😀
MeltemNermin Caglaaa14 Ben bir kere muayeneye gittigimde doktor yoktu sordugum zaman da normal dogum var su an da ona gitti demislerdi. O zaman muhtemelej giriyordur.
DilekBodurr Canselugr merhaba çorum devlette doğum için ayrıntıları falan konuştunuz mu peki ilgi alaka oda gibi pandemi sürecinde nasıl oluyormuş
Canselugr DilekBodurr valla hıc konusmadık pazartesı soracagımama ne olursa olsun onlem alırlar bızde alırız corumda da var dıyolar hastanede yatan oazartesı soracagım
Canselugr DilekBodurr kimseyi almazlar yanı esın annen yada kaynanan varsa bıru dyrur yaklastırcaklarını sanmiyorum benım kaynanam durcak cunku esım bılemez ne yapılacagı bebefı gosterırler duye dusunuyorum saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin 🙏
Canselugr DilekBodurr benim akrabam tek kısılık odadaydı ama o zaman hastalık yoktu bence tek odaya alırlar bebek olacagı ıcın ınsallah 🤲 ben ısterım tek cunku korkuyorum hayırlısıyla kucagımıza alsaydık