Aysin64 Asya_19 merhaba canım detaylı ultrason yaptırdınmı sen öztanda fiyat nekadar acaba birde kim yapıyor canım
Asya_19 Sdtsdmr evettt şükür ki kızıma sağ salim kavuştum 🤗🤗 şimdi evimizdeyiz. Kendimi iyi hissettiğimde tüm detayıyla sizleri bilgilendireceğim 🤗🤗🤗🤗
Sdtsdmr Asya_19 ay cok sevindmm canım ❤️ Hemen de eve gitmissin süper haber bu inşallah daha da iyi ol 😍 darısı başımızaa
Aysin64 Asya_19 iyi olmanıza çok sevindim. gözünüz aydın canım allah uzun ömürlü analı babalı büyütsün inşallah
Sdtsdmr Asya_19 canımm nasıl oldun sürecin nasıldı inşallah iyisindir..Benimde son 20 günümm falan kaldıı stresliyim
Makbus Asya_19 canım Mehmet Akif beyin özelimi var hiç duymamıştım. Ne kadar ücreti özelde birde nerede yeri
Makbus Aysin64 teşekkür ederim peki cihazı nasıl? Ben Ümmühan hanıma gidiyorum ama cihazı çok iyi değil bebegi iyi göremiyorum netlik yok
Sdtsdmr Makbus 5d diye reklam yapılmiş ama ben en son gittğimde siyah beyaZdı yüzünü sordum göstermiyor kapatmiş elini dedi renkli hiç göremedim ki
Aysin64 Makbus cihazı hakkında bilgim yok canım şanlıya gidiyorum ama normaline gidiyorum özeline hiç gitmedim. Ümmühan hanım nasıl konuşması anlatması acaba
Aysin64 Makbus ben bir iki kereliğe mahsus takal klinige gideceğim uşakta en iyi ultrason orada hem güzelce bakıyor uzun bakıyor. Daha önceden gitmistim 2 kere
Makbus Aysin64 takal da olabilir evet bir kere de olsa gitmek istiyorum bende. Ayrıntılı da Denizli’de çağrı güvene gittim ben gayet net gördüm bebeği.