Kuruuzum Bu sabah uykumda istemsizce cok sert gerindim ve bicak saplanir gibi hem alttan hem ustten iki siddetli agr oldu dua edip uyudum ama kalktigimdan beri ince ince sızı var hic boyle olmamisti cok endiseliyim bugun pazar da neyapmaliyim arkadslar 😰
NaimeYilmaz Kuruuzum Net bişey solemek zor. Hareketlerını takıp edın dıcektm ama cok kucuk daha içiniz rahat etmıorsa bi gidin yda ıkıliye gırceksınızdır yaknda onu bekleyn
Kuruuzum NaimeYilmaz tesekkur ederim cumaya randevu almistim ama agrim hala devam ediyo yarin bi doktora gorunuc yinede icimin rahat etmesi icin
Kuruuzum NaimeYilmaz endise yaptim bekleyemedim bugun gittim baska bi doktora kasilma olmus dedi progestan verdi kullanan varmi acaba bu hapi🤔
betulyuksel Kuruuzum düşük önleyici tutunması için verdi bana ultrasonda hafif kanama oluşmuş kendini yorma ağır bişey kaldırma yapma bol bol dinlen dedi
NaimeYilmaz Kuruuzum Allah korumus 🙏 düşük olmasın die vermıslerdır ama herşey Allahtan blıorsun o yuzden bol bol yat onlemını al gerisini dualarına bırak 🙏😊
Kuruuzum NaimeYilmaz kanama olmadi cok sukur ama fitil seklinde kullaniyorum yatmak mümkünmü ogretmenim mecburen okula geliyorum hergun