CeyKa Merhaba kızçeler yine ben 🤗 ben aylar önceSi hormon testi yaptırmıştım yarın yine bu iki değerime bakılacak çok merak ediyorum nasıl çıkacak. LH Yüksek biliyorum doktorum 7lerde olması gerektiğini söylemişti ama FSH kaç olmalı? LH- 11,06 FSH- 9,37
Duygu4444 Fsh’da sınır 8,25 gibi birşey benim 11.52ydi hamile kaldım sizin değeriniz benimkine göre çok iyi içiniz rahat olsun 😊
CeyKa Duygu4444 anladım canım yarın ki değerler inşallah biraz daha düzgün çıksın. Sen özel bişeyler yaptın mı peki gebelik icin doğal mı oldu canım
Duygu4444 CeyKa inofolik kullandım canım 3.kutu bitmeden hamile kaldım arkadaşımda da aynısı oldu. Burayada çok yazdılar memnun kalmış herkes sende kullanabilirsin
CeyKa Duygu4444 çok tşk ederim yarın doktoruma soracağım🙏🏻 Sende yavrunu kucağına sağlıkla al inşallah ❤️
Duygu4444 CeyKa amin teşekkür ederim darısı size inşallah 😊 doktorların önerdiği birşey direk eczaneden alıp kullanmaya başlayabilirsiniz
CeyKa Duygu4444 aahh oylemi tamam o zaman yarın direk alıp be başlıyorum şimdi biraz araştırcm çok sağol tekrar 🙏🏻