Deniz8731 Bu durumu yaşayanlarınız var mı arkadaslar? Yürürken zorlanıyorum baya. Alt tarafıma baskı yapıyo gibi oluyo.Yavas yavas ilerliyorum. Bebek zaten baş aşagıydı ama kanala girmemisti. Simdi acaba bebek kanala mı girdi ki?
Tnskmn Deniz8731 bende o durumdayım kanala girmiş sanırım ondan kaynaklı canim son aylarımız normal 🤭
Ysmn2735 Deniz8731 benimde öyle canım 37.haftada birden ağırlaştım çok baskı var rahimdeki kemikler ağrıyor çok baskı var zor yürüyorum ve karnım sertleşiyor bir yerde toplanıyor sankii son 8 günümüz kaldı bizim ama son günler çok zormuş gerçrkten
Melos33 Bende 37. Haftadayım aynı durumdayım çok baskı var kasiklarimda ayağa kalkınca birden yürüyemiyorum yavaş yavaş
Deniz8731 Melos33 Dimi yaaa… Bende öyleyim işte. Hatta bu durum hep mi böyle olcak acaba diyorum :) Napcaz bakalm.
Bebisimmm Bend 37 aynı şekilde oluyor özellikle bugün sanki çıkacak gibi canımı acitiyor sürekli kasilmasida cabasi taş gibi karnım
Deniz8731 Bebisimmm Bende karnimda surekli bi sertlik hissediyorum canim. Hareketinden dolayi mi yoksa kasılma mı onu tam anlayamiyorum. Sen nasil ayirt ediyosun mesela?
Bebisimmm Deniz8731 yani bebek bir tarafta toplanıyor gibi oluyor sanki karnima bi yerini dayiyor gibi ve taş gibi anlık bir agri sanki gaz sancısı gibi daha sonra yavaş yavaş yumuşuyor kasılma olduğunu düşünüyorum canım
Elaninannesi Arkadaslar ben de 37+3 sol göğsümün alti acayip aciyor ve sızlıyor benim gibi olanlar var mı?
mahidevran_ Elaninannesi bende 37+3 aynı sorun benim sağ göğüs altımda var sızı yanma acı karışık bir şey.
Deniz8731 Ysmn2735 Evet son günler böyle zor derlerdi de cok anlamazdim. Simdi yurumekte zorlaninca farkettim. Hatta bu sekilde insan nasıl dogum yapar ki diye dusunmeye bile basladim :) tek degilmisim demek :) Seninki sezeryan mi olcak cnm?
Ysmn2735 Deniz8731 Bende düsünüyorum cnm bu şekilde 40.haftaya kadar normal doğumu beklemek istemiyorum uyku uyuyamıyorum yürüyemiyorum çok zor nefes alıyorum ve daha 37+6 yım ve normal doğumdan çok korkuyorum hiç cesaretim yok 😊o yüzden sezeryan olsun istedim 5 haziran a gün aldım senin sezeryanmı normalmi olucak bellimi?