Ozlemdmn Merhaba bebegi hastaneden neyle cikarcam kizlar puset diyor internette ama puset bukuk duruyor tatlislar Yani yeni dogan icin uygun mu ki
DilanDag Ozlemdmn genel de pusetle çıkıyor hatta bazı hastaneler de pusetsiz çıkışa izin verilmiyor sartmis 🤰
Meriwa Ozlemdmn pusetle canm ama herkesin puseti farklı iç haznesi genişse içine aparat almanızı öneririrm bebek gömülüceğini düşünüyosanız
Aysenurr23 Ozlemdmn pusetle cıkarın arabada da rahat eder pusetın altına bebek yastıgı koyabılırsınız bel seklı oval olursa sıkıntı olmaz
Ozlemdmn DilanDag pusette aldim zaten de böyle iki billig dururmus gibi geldi ya ilk cocuk benim bilmedigimden mi öyle geldi canim ya
Ozlemdmn Aylaninannesi ben yurt disindayim burda da mi öyle acaba da zaten var pusette sanki böyle uzun Anne kucaklari varya onlar daha mi iyi diye dusundum sadece
DilanDag Ozlemdmn benim de ilk olacak rabbim kucağımiza almayı nasip etsin ama dediğim gibi çoğu hastane pusetsiz çıkışa izin vermiyor yinede puset istemiyorsan doğum yapacağın hastaneye sor öyle şartları varmı
CgdmZtrk Ozlemdmn anne karnında bebek zaten iki büklüm. Pusette de öyle dursa sıkıntı olmaz merak etme. Sadece altına yumuşak bişey koy yeter
Beyis Ozlemdmn puset minderleri var canım daha düz dursun diye onlardan alabilirsin ama genelde benim gördüğüm pusetle çıkarıyorlar ya da portbebeyle
Ozlemdmn Aylaninannesi keske burdan denk gelmiyorum hic canim ama yinede sagolun pusetle neden cikarildigini anladim aslinda mantikli geldi Bebek kendini Anne karninda ki pozisyonda bence de daha rahat hisseder ben öyle dusunmedim acikcasi cok sagolun 💖💓❤️