tugbaayaz Gldn7 amin canım cümlemizi inşallah 🤲 hiç sorma sağlıklı olduğunu duyduktan sonra hemen kilosunu duymak istiyorum kilo aldığını duymak o kadar çok hoşuma gidiyor ki 🥰😍
Gldn7 tugbaayaz aynen bebegim kilo aldıkca mutlu oluyorum kndi aldıgım kilolar için bile üzülmüyorum anneyim bn evladım saglıkla dogsun inşallah gerisi hallelor nasıl olsa gözümün nuru oglum bnm
Merve_seda Gldn7 benim 24+2 de 600 gramdı canım . Bebeğimin kilosu bir hafta geriden geliyor dedi doktor . Şu an 29 haftalık oldum daha gitmedim doktora haftaya gidecem inşallah
Gldn7 Merve_seda inşallah hayırlı Sağlıklı bir şekilde alırsın yavrunu kucagına allah herkesin evladını bagıslasın ömürleri güzel olsun inşallah🤲
Gldn7 Merve_seda olsun canım takılma bu kadar kiloya anne baba faktörüde önmli minyon tiplisindir belki ondandır Sağlıkla dogsun canım yavrun önmli olan bu dogduktan sonra cok güzel kilo alıyor bebekler
Merve_seda Gldn7 canım elim 1.81 boyunda ama kilolu değil. Ben ise minyonum. İlk kızımda zayıftı hala da zayıf ve kilo almıyor
Gldn7 tugbaayaz hadi inşallah rabbim hayırlı bi şekilde dogum yapmayı saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Gldn7 Merve_seda anne baba faktörü etkiliyor benim boyum 1.68 yapılıyım suan 96 kiloyum eşimde yapılı kilolu bakalım oglanda bize cekermi