Yasemin0728
150_gelartik
vuslatim34
Ecmelbeyza
Kızlar aslında ben bu ay hiçbir şey uygulamadım adet dahi olmadım ha ? 😃 geçen ay adet olmayınca doktora gittim gebelik yok dedi duphaston söktürücü verdi ben o kadar istemiyordum ki hap içmekten sıkıldım dedim o da zaten tedaviye başlasakta hamile olsan da yine vereceğim ilaç bu dedi neyse eczaneden aldım kullandım ettim ya ilacım bitti ben bunu kullandığımda bittiğinin 4. Günü mutlaka olurum baktım yok bekledim normalde 7-10 arası yazıyor hiç aklıma gelmiyo tabi annem rüyasında görmüş beni sen hamilesin dedi hem de ikiz dedi bende anne bir şey yok şu an ilaç kullanıyorum nasıl olsun ki dedim ve bence ilaç kullanırken hamileymişim ya da ilaçla beraber hamile kaldım bilemiyorum yarın öğrenicem. Tabi o sırada ovülasyon testi falan internetten sipariş etmiştik dün geldi ama kaç gündür böyle hafif bi bulantım var ama ben diyorum havalar burda biraz soğuk ben kesin üşüttüm diye bakıyorum halsizim de . Bi yandan aklıma geliyo hamile miyim diye sonra amaan zaten hep aynı belirtiler diyorum . Neyse elim dün gece yatmadan bence bi test yap bakalım zaten bir sürü test getirtirdik dedi . Yaa Kızlar bi yaptımm eşimde o an meyve hazırlıyor ben yapar yapmaz bi çizgi çıktı yok işte yine tek çizgi yine hüsran diye içimden geçirirken inanamadım bi tane daha çıktı hemen eşime seslendim o da inanamadı ama çok güzel bi duygu rabbim herkese nasip etsin inşallah dün gece öğrenince böyle bi dua ettim inşallah tez vakitte sizinde haberini alırız Kızlar 😊🙏🏻🙏🏻🥰 (bu arada geçen ay dan önce kullandığım yaptığım şeyler vardı onları ayrı bi post açıp yazacağım onların da etkisi var mı bilemiyorum ama yazarım yine de ) 🙈