Merhaba güzel anneler ben de sonunda doğurdum 🥳🥳🥳🥳 ve işte hikayem 🥰 hamileliğim genel anlamda sorunsuz ve güzel geçti çok şükür. İlk birkaç hafta hafif bulantılarım oldu ama çok çabuk geçti🤗 Benim kuzum hep makat gelişti ve dönmüyordu. 38 hafta civari doktor döndüğünü söyledi ve biz çok sevindik çünkü normal doğum olmasını çok istiyorduk. Normalde bugün kontrolümüz olacaktı ama 24 Mayıs gecesi bebeğim inanılmaz hareketlenmeye başladı ama canımı aşırı yakıyordu günlerdir de parça parça nişanım geliyordu . Sabah hemen doktorumu aradım. Git ebe hanım açıklığına baksın bir de nst ceksin ben de öğlene geliyorum dedi. Biz sabahtan gittik. Açıklık hiç yok ama nstde ters birşey vardı ebe hemen doktoru aradı . Doktorum hemen geldi alttan baktı ultrasondan baktın ve bebek dönmeye çalışırken boynuna kordon dolamış ve strese girmiş bugün seni sezeryane alacağım riske atamam dedi. Ben şok geçirdim nasıl yani diye ama bagajda herşeyimiz hazırdı hemen yatışım yapıldı ve gözümü açtığımda hayatımın aşkı beni yalıyordu 😍🙈aşırı açıkmış ve sütüm de hemen gelmiş aldım hemşire yardımıyla emzirdim aşkımı o sezeryn sonrası ağrı sızı ne ki böyle bir aşk varken ameliyatlı olduğumu unuttum onu her kucağıma aldığımda. Sezeryan sonrası yürümek hareket etmek zor ama ilaçlarla hepsi geçiyor ben ikinci güne baya iyi hissettim. Evet hala hareketlerim kısıtlı ama herşey geçeçek. Garip bir şekilde bugün ikinci günüm ve hiç ağrım yok çok şükür ilaçlarımı aksatmamaya çalışıyorum. Allahım isteyen herkese versin inşallah 😍 bu minnoşlar herşeye bedel aşığım aşık😍😍😍😍