merrycen Kizlar merhaba.. 34 haftaligim. Sadece karnimda kasinti var. Gebelik kolestazi diye bir sey duydum yasayan, geciren var mi? Sadece gobek kasintisiyla oluyo mu oyle bir sey 🥺
Kevserbdr0 merrycen bende de var karin bölgem ve kaşıyınca aciyor bile. Ama karin büyüdükçe normal diye biliorum
nazli-52 merrycen normal Bi durum sık sık nemlendirin göbeğinizi günde 2 3 kere kremleyin çok rahatlatıyor
Seter merrycen rahatsızlığı ilk defa sizden duydum benimde kasık baslangicimda vardi kaşıntı ve göbek deliğimin cevresinde ama her yerde çatlama oluca zaman kaşınıyor yazmışlardı. Henüz catlamadim da ama bende merak ettim şimdi yarın doktoruma sorayım
Kaderakdere44 Evet canım hatta bende göğsümde bile kaşıntı oluyor karin büyüdükçe sertleştiği için normal genital bölge de bile oluyor çok normal
merrycen Seter Bi sorun doktorunuza Bana da yazin olur mu haftaya gidecem doktora o zamana kadar catlarim🙊
Seter merrycen sordum doktoruma zor bı hastalıktır ama ciddi belirtileri olur zaten kaşıntı karından çok avuç içi ve ellerde olurmuş döküntü yapabilirmis safra salgilanmasindaki bı bozukluğun sebebi sonucu dedi bende yokmuş gerçi benim kaşıntım da yoğun değildi karnimda onu da sordum catlama oluca zaman olabiliyor dedi kasiniyo diye illa catlicaksin diye bişey de yok bol bol nemlendir kaşıntı geçer deriniz geriliyo kaşıntı bu yüzden oluyo dedi