Zumree1 Kizlar gogus ucu kremi kullanan varmi recetyle yazdirabilcegimiz devletin karsiladigu gogus ucu kremi ozel olanlar cok pahali 8.ayindan itibaren kullananlar varmis
Ebruumutluuu Zumree1 YAZdırabılecegın birrr gögüss kremii yok diye biliyorum doktoruna bii danış istersen hepsi pahalııı we dewlet karsılamıyoor. lansınoh war cokk iyi ben onu aldım. indırımleri takıp edebılırsın ben öle almıstım
sevde-alp Zumree1 bende hamaten sarı olandan kullandım doktor tavsiyesi çok iyi gelmişti ama emzirmeden önce temizlemen gerekiyor göğsünü geçmiş olsun 🙏
sevillia 36+4 üm şimdiden lansinoh krem ve kapak kullanmaya basladım yara olur diye korkuyorum. Lansinoh alabilirsiniz
tugbayindir Lansinohta lanolin var mustela nın yada incia nın kini öneririm içerikleri doğal ben mustela kullanıyorum
Hulya_ Doktorum kako yağı ve sarı kantaron yağı önerdi bana hem göğüs ucu için hem çatlak oluşmasını engellemek için.. Ben kullanıyorum isterseniz araştırın doktorunuza danışın önerirse bu tür yağlarıda kullanabilirsiniz