Masalin_annesi MelikeMmom benziyo ve gibi laflarına aldırış etmeyin iyi bi özel hastaneye gidin yada bilgili bi doktora kesin cinsiyet söylemedikleri sürece itibar etmeyin
Neslihankk MelikeMmom Ben 7.ayda erkek oldugunu ogrendim kiz biliyoduk 4 yaşında simdi oğlum 🥰 simdi bu minik fasulye de bizi kandırmaz insallah😊
Gzmsydr MelikeMmom aynen bende almamıştım salgından dolayı normal kontrolümde doktor kız değil erkek bu dedi öğleden sonrada başka bi doktorda detaylı Ya girdim oda yüzde bir milyon erkek dedi detaylida kesinleşiyor zaten
MelikeMmom Gzmsydr tam net kız demedi cnm kıza benziyor dedi birşeyde alma diyince kafam karıştı benimde
Sumgok MelikeMmom banada ilkden Kıza benziyor demişti sonra detaylıda ve sonraki randevularda gördükki erkek 😁
Milann MelikeMmom banada taramada kıza benziyor birşey alma dedi 2 hafta snra gittiğim başka doktorda erkek olduğunu öğrendim bence bekle cnm nolur nolmaz
Sumgok MelikeMmom 14 ve 18. Haftalarımdakiw muayenelerimde Kıza benziyor yüksek olasılıkla ama detaylıda tam belli olur demişti velhasıl sonra erkek olduğunu öğrendik ve iki doktora gidiyorum 33. Haftamızdayız ikiside her muayenede erkek diyor 😄
Lylyclkya Ben 13+4 te ikili taramada kız dedi 19 haftada da da değişmedi kız dedi sağlıkla gelsin rabbim isteyen herkese nasıp etsin
MelikeMmom Sumgok tam net datayli göstermedi zaten orasını kıza benziyor dedi başka açıklamada yapmadı 🤷😃
MelikeMmom Masalin_annesi yaşadığım yerde şuan için tek doktor bu canım virüsten dolayı bu doktora gidiyorum özel hastane ama kıza benziyor ama kıyafet alma dedi kafamı çok karıştırdı
Masalin_annesi MelikeMmom banada hep gelişimi kız gibi kıza benziyo dediler ayrıntılı usg de ki doktorda kıza benziyo dedi. Aynı gün başka doktora gittim erkek dedi hatta suda pipsi dedi. Yine de içimde acaba var 😂 yarın özel bi kliniğe gidicem