Msal Kızlar merhaba 32+2haftalık hamileyim kalçam çok agrıyor bu haftalarda kalçası agrıyan varmıydı bilgi verirseniz çok sevinirim 👍😘
Halekd Msal 2kizanasi ya çok komik geliyor bana ama benimde galiba kalçam ağrıyor o tam kalça ile belin birleştiği nokta varya oraya bir sancı giriyor birşey saplanır gibi yatamıyorum yatakta kıpırdayamıyorum ayağa kalkınca bile bi yürümekte zorlanıyorum. Benim sağda oluyor sadece ama 1-2 haftadır var sanırım ve tabi artık ben 39+1 oldum. Bazen diyorum acaba doğum sancısı mı ama devam da etmiyor
Aylaninannesi Msal benimde ağrılarım vardı kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum doktorunuz doğum belirtisi değilse size takviye verecektir
2kizanasi Rahat bi 30dan 36-37 haftaya kadar çektim o ağrıyı, evde zor adım atıyordum, ona rağmen her işimi kendim yapıyordum, ne magnezyum ne dinlenme hiç bişey fayda etmedi sonra kendiliğinden geçti 🤷
2kizanasi Halekd Valla doğum sancısı olsa ben doğururdum 40+3 üz 😂 Ama evet aynen o ağrı yatakta dönememe dediğim gibi zor yürüyordum ben, kalçanın ve belin birleştiği oynak yer, kesilmeyen bir ağrıydı ve bir gün sağda bir gün ikisinde oluyordu benim 🙄
Halekd 2kizanasi her o ağrı saplanır gibi olduğunda bi modum değişiyor tabi eşim de diyor ki bu sefer geliyor galiba 😂 yavrum gelmek istemiyor babası getirtmeye çalışıyor ben masum köylü gibi doğurmaya hazır vaziyette geziyorum evde 😂
Msal Mervebatinn yarın kontrolüm var sorucm doktoruma zatn erken dogum riskim var allah hepimizin hakkinda hayrlisini nasip etsn kizlar 😘 sağ sağlim yavrularımızı kucağımıza alalımda ins
2kizanasi Halekd Kurbanlık koyun gibi dolanıyorum bende aynen evde, tetikte bekliyor herkes, vallahi usandım artık 🤸 bir an evvel hayırla kavuşalım yavrularımıza inşallah 🥳
Elif_turk1 Bende 33 oldum bugun benim de kalçama aniden ağrı giriyor kramp gibi sol kalçama ama sadece magnezyum kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor
Belens 36+1 im bende.sag kalçada cok sıddetlı agrı oluyor. Yuruyemıyorım bıle. Nedendir bilmiyorum.doktorum magnezyum iç dedı ama fayda etmıyor🤷🏻♀️
Halekd Belens ya o magnezyum hiç birşeye fayda etmiyor 3 aydır kullanıyorum ben ne sırt ağrım ne bel ağrım ne kalça ağrım geçti sanki boşa içiyormuş gibiyim. Onu da bugün artık bırakabilirsin dedi doktorumuz zaten.
Lydia Msal bende o haftalarda kalça ağrısından topallayarak yürüyordum. Düzenli spor ve pilatesle tamamen geçti 35. Haftadan itibaren
Nrmn_Trn Msal 2 gündür çekiyorum en çok sol kalça üstünde sağ daha iyi. Bazen milim hareket etmeme izin vermeyen o ağrıyı Allah düşmanımın başına vermesin. Bu arada salı günü temizlik yaptıktan sonra başladı belkide denk geldi bilemiyorum.Bugünde 40 haftalık olduk zorlamamaya çalışıyorum ama evde iş bitmiyor malesef hayırlısı artık 😥