Nurcihan34 Elif_turk1 bende almayı düşünmüyorum yarım atlet tarzında sutyenler oluyorya zaten onlardan giyiyorum hamile oldum olalı onlar yeter diye düşünüyorum
Sevendays Elif_turk1 ben e bebekten 18 tl e emzirme sudyeni aldim sadece memnun kalirsam ki sutum gelirse duruma gore atlet veya daha kaliteli sudyen alirim diye dusundum kendimce
Jamunakya Atlet evde ıyı oluyor cunku sungersiz gögüs ucunu bellı edıyor ama dışarı çıkınca süngerli emzirme sutyeni
Jamunakya Jamunakya bu arada bnde hamileym daha kullanmadum ama aldgm için rahat yorum yapabiliyrm 😀 atlet herhangi bir marka alabilirsin sütyende NBB aldm yani benm göğüslerim küçük oyuzden süngerli terch ettm sütyeni
Gamzedngdn Elif_turk1 ben hem sütyen aldım hem atlet sütyeni gündüzleri pijamaların altından giyeceğim atleti geceler uyurken sıcak olacak askılı gibi giyeceğim 😄 öyle düşündüm yani ☺️
MutluAnnnecik Elif_turk1 atlet daha rahat ve kullanışlı kesinlikle. Zaten sütyen gibi oluyor üst kısmı ben aşırı rahat ettim
Gaye Elif_turk1 ikisinden de aldım sütyen kullanınca belin açık kalıyor emzirirken birde üstüne atlet giymen gerek ama emzirme atletini evde giyebiliyorsun sadece göğüs ucu belli oluyor çama ben göğüs pedi takıp kamufle ediyordum