dhm0653 37 de doğurdum 20 saat suni sancı ve sezeryana alındım ne yazık ki 3 kilo 48 cm doğdu kızım 3 yaşında şu an 33 haftalıkta hamileyim
Aysenuryk Rahsan49_ sezeryan oldum, makat gelisti bebegim dogumda baslamak uzere oldugu icin 37+3 de geldi dunyaya. Saglikliyiz cok sukur
Rahsan49_ Wonderanne ya bende şuan 37+2 yım sancılarım var acaba doğum olabilirmi ilk gebeliğin olduğu için merak ediyorum
Wonderanne Rahsan49_ nasıl sancılar canım adet gibi mi doğum sancısı belden giriyor diyorlar kayın validem doğum sancısı geldi mi anlarsın zaten yerinde duramazsin oturmazsin diyor
Rahsan49_ Ozgeeuygar benimde şuan adet olacakmisim gibi sancılarım oliyor en son ben 34 haftaliktin Altan muane etiklerinde 1 cm acilman vardı şuan acaba doğumum olurmu diye düşünüyorum
Ozgeeuygar Rahsan49_ dakika tut canım benim ağrılarım sancılarım 3 dakikada bir geliyodu o şekilde anlayıpta gittim
Rahsan49_ Wonderanne evet sanki adet olacakmisim gibi sanki adet olmuşum gibi sancılar sırtımdan karnımın altına doğru vuruyor
Deletedmom411 38+1 oğlumu kendi sancimla 37+5 kızımı doğurdum , gelişme geriliği olduğu için suni sancıyla riske atmadan kendisi gelmeden başlattik ikiside normal doğum.