Sambus Kızlar 40+5 oldum ne agrım var ne sancım bebek kanala inmemiş doktor artık beklemek istemiyor yarın suni sancıyla dogumu başlatacak sizler ne düşünüyorsunuz :(
Sahranil Sambus hayırlısı olsun bızede yazın durumu o sekılde sancıyla kanala ınenlerde var bebegın durusu nasılmış
2kizanasi 40+2 yiz bizde sıfır belirti yarın kontrole gitcem ona göre bende kendim istemeyi düşünüyorum suni
Sambus 2kizanasi bana hala bekle diyenler var ama doktorum beklemek istemiyor her kafadan bir ses çıkıyor bebek gelmedikçe, bende daha fazla beklemek istemiyorum bi an önce dogsun ve bitsin bu işkenceeeeeeee :)
Sahranil Bende 39 3um haftaya gelmesse sunı verecek tam kanala ınmemıs ama sancı geldıkce ıner durusu durduğu yer ıyı dedı
Sambus Sahranil yani ben sormuştum bebek dönmüş demişti duruşu iyi vs gibi bişey söylenmedi durumu yazarım yarın bu saatte inş bebişimi kucagıma almış olurummm👏 Allah hepimize hayırlı dogumlar nasip etsinnnn
2kizanasi Sambus banada bekle dedi valla hocam kolaysa siz bekleyin dedim 🙄 Al benden de o kadar hiç birşeyi bu kadar çok beklememiştim usandımmm 🤦
Dkk 39+4 üz . Bugün ilk çatı muayenemizi olduk. Çok hafif sancı çıktı Salı’ya kadar normal Doğum olmazsa bir kez daha çatı muayenesi olacağım . Açıklık varsa suni verecek yoksa da en geç Cuma sezeryan
Sahranil Dkk bana açıklık falanda demedı sezeryan zaten demiyor pazartesı bakcam gelmesse 41e kadar beklerim sunı ıle başlatırım dıyor