esereaa Kızlar 14 haftalığım karın büyümesini hissedemiyorum hala sanki sadece göbeğim var gibi yumuşak karnım. Acaba büyüme ne zaman olur?
Deletedmom192 esereaa olur elbet hiç merak etmeyin bebek sağlıklı olsun da 😊 ben çok kilo almayı istemiyorum ama bakalım bazı annelerin göbeğini görüyorum ikiz gibi patlayacak sanıp korkuyorum 😂
Yagmurahmet16 esereaa Bende 14 haftadayim birde ikiz gebeyim aynen benimde distan yumuşak gibi ama annem bu akşam kontrol etti dolmus ici dedi önemli olan saglikli olmasi nasil olsa belli edecekler kendini eninde sonunda😊
Hanim2016 esereaa ilk hamilelikte geç çıkıyor genelde 5 Ay neredeyse yoktu göbeğim 7 ayda iyice çıkmıştı ☺️ ama şimdi ikinci gebelik baya belli oluyor 16 haftalık olmama rağmen 2.de daha çabuk belli oluyormuş 🤗🤷♀️
Merve_fatih Hanim2016 aynen bende de öyle olmuştu 😅 kuzenimin düğününde beş buçuk aylık hamileydim karnım neredeyse yoktu 🤗
Esranurrr esereaa benim 6 aydan sonra buyumeye baslamisti bianda daha erken canim seninkine daha cok kucuk suan
dlkgndgn10 Herkese göre değişiyor sanırım. Bende 18+4 deyim. Yuvarlak ve minnoş bir karnım var 😅 inşallah çok şişmem 🙏🏻 Bu arada ilk hamileliğim ve daha kilo almadım. Sağlıkla gelsinler🧿