Busrababacan61 Kubra1305 belli olmuyor genelde 1 kargo geliyor ama bazen her ürün farklı depodan mı temin ediliyor nasıl oluyor farklı geliyor benim ups ve aras diye 2 kargo geldi halbuki tek siparişti
Sinem1- Kızlar bende alışveriş yaptım e bebekten kaç günde geldi size 22 mayısta sipariş verdim bayram tatili verdi seyahat yasağı kalkınca memlekete gideceğim gelir mi bir iki gün içinde bilgisi olan var mı acaba 🤔
RuzgarsMommy Sinem1- siparişlerime girip kargom nerde diye bak Kargoya verilmis subesine gelmisse gelir bugun yarin
meltemustafa Kubra1305 Biz anakucağı bez göğüs ucu kremi aldık sadece anakucağı ayrı geldi ve ayrı kargoda
Sermhiante Kubra1305 benim ayrı gelmişti hatta biri gelmemişti para iadesi yaptılar sonradan stokta mu kalmamış ne
AysunFatih Kubra1305 Benimde ayrı geldi küvet setim bugün geldiyse diğer ürünlerim 2 gün sonra falan geldi
RuzgarsMommy O ayri kolisinde dedikleri ayri geldi bana. Bi pttt kargo ile geldi birde ups ile geldi. Şuan da bekliyorum bayramdan önce verdim gelcek inşallah
Sermhiante Betim evet para iadesi yapacaklarını söylediler tekrar sipariş cetmk zorunda kaldım ve tekrar kargo ödedim