Guuliin Kızlar son 3 aylık dönemdeyim. Çok acı veriyor bugün farkettim ki baya şişmiş bitkisel olarak be yapabilirim daha doktora gitme zamanım var ilaçla kayboluyor mu?
hunilimom Guuliin zeytinyağı kantaron yağı bunlari kullanabilirsin canım aklıma başka bisey gelmiyor ben ilaç kullandım öyle geçti Arada yine geliyor benim doğumdan sonra oldu
Esra_ypr26 Guuliin acılı bı durum bende yaşadım kısa dönemde igrenilcek bi durum değil yikadiktan snra o şişen kısmı içe sokun sürekli acıyo ama dayancaksin her tuvalete gittgnde yap bunu hatta tuvaleti bekleme 15 dk Bir yap geçiyor ben çok acı çektim biliyorum ondan
Busraklc01 Guuliin bende aynı şekildeydim kantaron yağı sür hergün baya acıyı alıyor ve yumuşatıyor. Kullandığın ilaçlar hangisi genelde onlar yapıyor. Ben değiştirdim ilacı şimdiki tuvalete gitmemi sağlıyor resmen
Zeyneb51 Guuliin ay canım benim ilk kızımda çıktı bişey yapmiyolar anca kırem veriyolar şimdide var hamileyim yine ağrısı kanaması oluyo ama yapaak bişey yok galiba😔😔
Ponciginannesi_ Esra_ypr26 canım bende de var ağrı değilde kaşınıyor benim. Birde bu normal doğuma engel mi acaba
Heymamma Kantaron yağı kullanabilirsiniz pamukla o bölgeye günde iki kere sürebilirsiniz. Ve sık düzenli lavaboya çıkmanızın da faydası olur bunun için de bol bol su kayısı yiyebilirsiniz. Bende yaşıyorum ara ara bu sorunu
Zeyneb51 Ponciginannesi_ engel deil cnm ben ilk kızımı bagsurla doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim onuda öyle yapacam aslında amaliyatlı varmista çok kötü diyorlar yatıp kalkamiyomussun tuvalete filan cikamiyomussun
Esra_ypr26 Ponciginannesi_ engel olmaz Allah’ın izniyle idrar enfeksiyonu riskli basur sadece senin için acı ağrılı olur kaşıntı varmış bide sadece sende en kısa zamanda geçer İnsaAllah
Ponciginannesi_ Zeyneb51 benim hamileliğimden önce çıkmıştı. Böyle sivilce gibi sivri birşey hissetmiştim ilk. Ben göremediğim için eşim bakmıştı kırmızı sivri birşey var dedi. Bende sivilce geçer sandım. Üstünden zaman geçti ben hissettim eşim yine baktı ki meme çıkmış 😔
Zeyneb51 Ponciginannesi_ benimde öyle cnm zaten bı anda olmuyomus ben çok gittim doktora kiminin 5 6 ay sadece içerde oluyomus ilerler geçmezse meme şeklinde dışarı vuruyomus benim 3 sene oldu hala geçmedi evleneli 3 sene oldu 2 ci bebisimi bekliyorum lazer tedavisi varmış 5 dk sürüyormuş hiç sonrasında filan ağrı olmuyomus ama pahalıymış biraz
Arapgelin Guuliin bendede vardı 😞 kabızlık sonrası oluşuyo ben 15 gün boyunca sabahları kayısı ve gün kurusu yedim ılık suyla birlikte kahvaltıdan 1-2 saat önce düzene girdi tavsiye ederim geçmesi için öncelikle kabızlığı geçirmek gerekiyo.
Evita Guuliin herkes zeytinyağ diyor, bana hindistan cevizi yağı iyi geldi, iyileştirmese de acıyı alıyor.