ipeak yok canım anlıyorum seni bende bilmiyor dum hiç bişey bu süreçi sora sora öğrendim ilk seferde tuttu tüp bebek görüşmesi ücretsiz zaten rapor içinde belli şartlara girmen gerek mesela 23 yaş sınırı var kadında 900 gün prim olmak zorunda netten tüp bebek raporu için gerekli şartlar yazarsan bakabilirsin ordan mesela benim eşimden cıktı bize rapor erkekde 5 milyonun altında hareeketli sperm oldugu zaman rapor cıkıyor eğer cıkmasaydı 3 ay bekleyip 3 senelik evli olmam gerekiyordu benden cıkıcaktı rapor ama eşimden cıktı rapor belli şartları var senin sıkıntın ney? Bütçeye gelirsek ilçlar suan zam geldi canım benim 9 lira tuttu ilaçlar ve hastne devlet ilk denemede yüzde 20 veya 25 karsılıyor ama inan 20 lira harcadık denebilir bebek konduktan sonra iş bitmiyor hergün iğne oldum her 10 günde bir iğne yazdırdım ilaç kullandım toplasan baya tuttu ilaç işte krem aldım morluk için atıyorum kabız oldum şurup aldım kayısı aldm kendime bakmam lazımdı bu şüreçte şuan bebek olcak her ay gene ilaç bebek işi gerçekten zor ama en az 15 liran olsun kuzum bizimki az tuttu çünkü tedaviye yanıt verdik herkesin tedavisi farklı oluyor kullandıgı ilaç farklı oluyor