Sumelimami Kızlar merhaba, 5 aylık hamileyim, 1 kilo anca aldım suana kadar sebahları çok güzel yiyorum fakat aksamları yiyemiyorum. Açıkçası biraz tedirginim benim gibi olan varmı?
Busratm Sumelimami Ben de beşinci aydan sonra kilo almaya başlamıştım. Şuan Bebeğiniz 400-500 gramdır. Eğer doktor gelişimi normal diyorsa kaç kilo aldığınızın bir önemi yok.
Rabia95 Sumelimami ben 15+3’üz -4 kilo. Sabahları süt içmeye çalışıyorum, peynir ve yumurta yiyorum. Meyve yiyemiyorum pek ama canın çekmez inşallah karpuz yiyorum. Faydasıda çokmuş hamilelikte. Mide bulantım vs yok ama nedense kilo almıyorum. Bu hafta yaklaşık bir kilo aldım ama o da bayramdı tatlıydı vs yine 200-300 gramı gitti 🤷🏻♀️
Gull77 Gull77 sen yine iyisin ben 40 la hamile kaldim daha 1 2 kilo anca aldım 6 ci ayım bitmek üzere 🤦♀️
Sumelimami Busratm doktorum çok rahat zaten ilerde yiceksin falan diyoda insan ne bilim tedirgin oluyo
Gull77 Sumelimami bi gündüz yiyemiyorm kahvaltı edemiyorum kusuyorum cünki ondan sonra ne bulursam yiyorum ama bünye meselesi zaten bekarlığımda zayifti benim çok bişey beklemiyorum :)
Makbus06 Sumelimami kiz hic sıkıntı etme kendine bulantı ve kusmadan dolayı 6.aya kadar hic birsey yiyemedim 3 ayfa 25 kilo aldım yerimdsn kalkamiyorum😂😂