Esensena Ayyucebanu bende almayı düşünüyordum fakat bikaç yorumda çok büyük olduğunu okudum çocukla dışarda Zor olur diye daha küçük bi çanta almayı düşünüyorum
Ayyucebanu Kubs çok mu büyük acaba bebekle dışarı çıkarken kullanılabilir mi yoksa seyehat amaçlı mı daha çok
Kubs Ayyucebanu yani bana göre seyahat çantası olacak kadar büyük değil. Ayrıca o kadar çok ihtiyaçla dolacak ki o çanta tam olur diye düşünüyorum. Yedek kıyafetler bezler zıbınlar ıslak mendili pamuğu emziği maması biberonu alt açma örtüsü yok müslini yok battaniyesi oyuncağı falan derken şuan ben kafamda sığdıramadım bile 😅ve zaten büyük ölçüde bebek arabasıyla çıkıldığı düşünülürse alt sepetine koyacağız sürekli onuzda taşıma gibi bi durumda olmaz. çok kaliteli ve güzel duruyor fikrimce 😊
lavienrose Ayyucebanu Ayyucebanu ben de aldım harika bir çanta kızlar kesinlikle öneririm. Küçük seyahatlerde kullanılabilir ama ben kol çantası olarak da kullanmayı düşünüyorum.
brcaky Ben aldım çok memnunum, içi geniş sırt çantası takmayı sevmediğim için böyle daha rahat oldu kışın montu, kundağı ve battaniyesi herşeyi sığar.