Topraksmom Selinglr ben de 12 gün oluyor sezaryen olalı hala yatıp kalkarken sızlıyor sizin de öyle mi acaba , bir de korse ne zaman kullanmaya başlanıyor biliyor musunuz
DilanDag Selinglr yaa gözünüz aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benimde doğuma dört ay var ama aşırı derece doğum korkum var şuan dan beri kara kara düşünüyorum, panik atakta var nasıl doğum yapacam bilemiyorum 😔
Asena_06 Selinglr bende sezaryan oldum da sizde de gülememe oksurememe hapşıramama oldumu ben yapamıyorum canım çok acıyor😟
Ecebrualper Topraksmom doğumda ve sonrasında kilo kaybınız ne kadar oldu acaba ben de bunu cok merak ediyorum
Mdn Topraksmom göbeğinizin kalmaması için korsenizi takmaya başlayın bence ben hastaneden çıktıktan sonra takmaya başlamıştım
Topraksmom Ecebrualper doğumdan sonra aklıma gelmedi tartilmak 17 kg almıştım toplamda en son doğumdan 1 hafta sonra tartıldım -7 kg idi şuan bilmiyorum emzirdikce gider kalanı da diyorlar
Topraksmom Mdn acıyor ameliyat yeri nasıl takabildiniz ☺️ denedim de sadece üstteki kancalar kapanıyor alttan kapatamadim , 74 kg yum M beden almışım L nin faydasını çok görmem diye , o da olmuyor
Topraksmom Selinglr 14.gun bugün sadece sağ tarafıma yatamiyorum hapşırırken ve oksururken acıyor gibi .. oturup kalkma yürüme kolaylaştı .. geçer inşallah
Mdn Topraksmom evet takarken acıyor zaten benim eşimle annem takmıştı ben kendim takamadım başlarda açıdığından
Selinglr DilanDag sezeryan olursan komple bayılt kendını ben pişman odlum panık atagım tuttu benımde hatta cıkarın benı felan dedım ay ellerım baglı ayaklarımı hissetmıyom bıde korona bokuna agzımıda kapattılar hepten daraldım en son sakınleştırıcı vermışler karnımı sarsarken uyandım😆
Selinglr Asena_06 aynen olmuştu duz yatarken bı yere tutunamadan kalkamıyodum ama gecti sımdı 1 aylık olduk
DilanDag Selinglr doktoruma en başında belirttim panik atağımı not aldı ona göre karar verir sanırım ama benim arkadaşımdada var belirtmiş olmasına rağmen epidural yapmışlar