Ftmamt111 Kızlar cuma doktora gittim son adet tarihine göre 5+2 keseyi gördük güzel yere yeşleşmiş dedi haftaya cumartrsi gel bakalım kese büyümüş mü bide kesede parlak yüzük gibi bişey var dedi beslenme bişeysiymis dedi bebeği ne zaman görürüm kesede
Busranrunal Ftmamt111 bi hafta filan sonta georebikirisniz yolk kesesi varsa genelde bebek de oluyo zaten inşallah sağlıklı bi bebeginiz olur
Duyguuuu Ftmamt111 bende 5+1 de gittim canım aynen kese var fakat bebek görünmüyor. Bu sali tekrar kontrole gidicez. Doktorum hem bebeği görürüz hemde kalp atışlarını duyarız dedi. Çok heyecanliyim inşallah sende gittiğinde hem bebeğini görürsün hemde kalp atışını duyarsın ❤
sercen Ftmamt111 cnm herkes 7 de hem bebeği hem kalp atışını duyar tabi geç dollenmede dolayi 9 en az olur korkma görcen inşallah
Busranrunal Ftmamt111 benimde öyleydi ilk gittiğimde keseyi gördüm 1 hafta sonra yolk kesesi vardı bi katta daha sonra kalp sesini duyduk
BarBeyzazer Ftmamt111 korkmayın içinizi ferah tutun önce kese sonra bebek görünür zaten bende 5+3 te keseleri 6 da nokta şeklinde bebeklerimi gördüm endişelenme canım 😊
Sinemelik Ftmamt111 Korkmayın inşallah bir hafta sonra bebişinizi görürsünüz Rabbim herkese nasip etsin..
Zlis11 Ftmamt111 Canım bebek 6 haftadan sonra gorunuyor bende 5+2 de sadece kese gorduk 7. Haftada bebegi gorduk kalp atişini dinledik
Durukayra Ftmamt111 içinizi ferah tutun bende gittiğimde kese vardı fakat bebek görünmüyordu bir hafta sonra tekrar gittiğimde bebeğimi gördüm inşaAllah sizde güzel haberi alırsınız.
Eroluntombisi Ftmamt111 bende 5 haftalıkken kese görünmüştü ama bebeği gorememistik 10 gün sonra gittiğimde gormustum premsesimi 8 haftalıkken de kalp atışını duyduk