Zumranefesinannesi Mide yanmaniz icin neler yapiyorsunuz. 33 haftadayim 3 gundur mide yanmam gecmek bilmedi ne yapsam faydasiz ve kusma da yapiyo mide yanmam
Rain81 Zumranefesinannesi dr gaviscon verdi cnm o rahatlatıyor, ister şurup olanı al ister ağızda eriyen tablet, İnan rahat ediyorsun
Cgdmylmz Zumranefesinannesi Renni şurubu öneririm, her yemeğinizden sonra iki kaşık için rahatlatıyor. İnşallah sizede faydası olur 🙏🏻
Pmgm Zumranefesinannesi sütü bir bardak olarak değilde 1-2 yudum için ve fazla hareket etmeden yatın. Ben de çok şikayetçiyim mide yanmasından bu şekilde bir süre iyi geliyor tekrar başladığında yine 1-2 yudum olarak için. İnşallah size de iyi gelir.
aynurakkus Zumranefesinannesi çok iyi anlıyorum sizi çok zor kussam rahatlar mıyım düşüncesindeyim artık o kadar bıktırdı mide yanması 😥
Basak Zumranefesinannesi mandalina limon tarzı lifli sebze meyve tüketme dha cok yakar mideni eczaneden gavıscon yada renni şurup aldır en son çare
Asenacalikoglu İyi geceler gaviscon en iyisi şurubun kendi kapağı dolusu sabah öğle akşam tok karnına içildiğinde yanma şikayetleri ortadan kalkıyor deneyin isterseniz doktorunuza danışarak
Zumranefesinannesi Asenacalikoglu bugun verdi gaviscon bir kere icebildim sadece geciyo gibi ama bakalim